Συνεδρίαση Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Περιφερειών

Στην Αθήνα βρέθηκε χθες, Τρίτη 28 Φεβρουαρίου, ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (Π.Ε.Δ.) Ηπείρου κ. Γιάννης Παπαλέξης ο οποίος πήρε μέρος στη συνεδρίαση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Περιφερειών της Βουλής για την περιφερειακή ανάπτυξη της Ηπείρου, που πραγματοποιήθηκε στη 1 το μεσημέρι, στην αίθουσα «Γιάννης Αλευράς».

Πρόεδρος της επιτροπής ήταν η Άντζελα Γκερέκου. Στη συνάντηση συζήτηθηκαν επιμέρους θέματα όπως συγκοινωνιακές υποδομές, τουριστική ανάπτυξη, υπηρεσίες υγείας και περιβαλλοντικά θέματα και τέθηκαν οι προτεραιότητες ώστε να υπάρξει μια συνολική πρόταση για την ανάπτυξη της Ηπείρου.

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν οι: περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης, οι Δήμαρχοι Ιωαννίνων Φίλιππας Φίλιος, Πρέβεζας Χρήστος Μπαΐλης και Ηγουμενίτσας Γιώργος Κάτσινος, ο πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας Κωσταντίνος Τζοβάρας και ο πρόεδρος του αντίστοιχου Οργανισμού Λιμένος Κέρκυρας Σωτήριος Βλάχος, καθώς και οι πρόεδροι των Επιμελητηρίων Ιωαννίνων Δημήτριος Δημητρίου, Πρεβέζης Γιάννης Γιαμάς,Θεσπρωτίας Αλέξανδρος Πάσχος και Αρτας Χρήστος Παπάζογλου.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Ηπείρου του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας Χρήστος Παπαβρανούσης και ο πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού Κωσταντίνος Ζήκος.

 

Tags:

, , , , , , , ,

Leave a Reply