Ν.Ε. ΛΑ.Ο.Σ. Ιωαννίνων: Ανακοίνωση

Η Ν.Ε. ΛΑ.Ο.Σ. Ιωαννίνων εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«« Θέμα: «Να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του ο Υπουργός Οικονομικών και η Διοίκηση της Α.Τ.Ε. για τη “ΔΩΔΩΝΗ” ζητά ο Υφ. Α. Α. & Τ. κ. Ροντούλης»:

Η Ν.Ε. ΛΑ.Ο.Σ. Ιωαννίνων σας καθιστά γνωστό ότι την περασμένη Πέμπτη, 14/12/2011, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και βουλευτής Λαρίσης του κόμματος μας, κος Αστέριος Ροντούλης, απέστειλε έγγραφο προς τον αρμόδιο επί του θέματος Υπουργό Οικονομικών κ. Ευάγγελο Βενιζέλο, αλλά και προς τον διοικητή της Α.Τ.Ε., όπου τους ζητεί να ξεκαθαρίσουν επιτέλους τις προθέσεις τους ως προς τη λύση που προωθούν για την Α.Β.Γ.Η. “ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε.”.

Στο εν λόγω έγγραφο ο κ. Ροντούλης συντάσσεται πλήρως με το μέρος των παραγωγών, αφού τονίζει, μεταξύ άλλων, ότι ως πολιτική ηγεσία του Υ.Α.Α.&Τ. επιθυμεί η όποια λύση να διασφαλίσει των κοινωνικό και Ηπειρωτικό χαρακτήρα της γαλακτοβιομηχανίας ενώ, ταυτόχρονα, θα πρέπει να διαφυλαχθεί η απορρόφηση του προϊόντος εντός της ηπειρωτικής ζώνης γάλακτος, ώστε να μην κινδυνέψει των εισόδημα των εντόπιων κτηνοτρόφων.

Από την πλευρά μας ως κόμμα, αλλά και ως Ν.Ε. ΛΑ.Ο.Σ. Ιωαννίνων, θα εξακολουθούμε να παρακολουθούμε στενά τα της “ΔΩΔΩΝΗΣ”, και θα παρεμβαίνουμε πάντα επ’ ωφελεία του Ηπειρώτη κτηνοτρόφου, αλλά και του καταναλωτή.

Για την Ν.Ε. ΛΑ.Ο.Σ. Ιωαννίνων,

Ο Πρόεδρος, Γιάννης Παπαγιάννης »»

 

Tags:

, , , , , , , ,

Leave a Reply