Ιωάννινα: Με επιτυχία η διέλευση Οχημάτων MG

Ιωάννινα: Με επιτυχία η διέλευση Οχημάτων MGΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η περιήγηση και διέλευση Κλασσικών Οχημάτων MG στην πόλη των Ιωαννίνων. Δεκάδες κάτοικοι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τα αυτοκίνητα για πέντε περίπου ώρες που είχαν σταθμεύσει στην κεντρική πλατεία αλλά και κατά την διάρκεια της διέλευσης που έγινε σε διάφορους δρόμους των Ιωαννίνων.

Στην εν λόγω περιήγηση που συμμετείχαν 55 οχήματα κλασσικού τύπου με πληρώματα κυρίως από την Βρετανία, Ιταλία , Ολλανδία, Γερμανία , Αυστραλία, και Πορτογαλία, υπήρξε και δημοσιογραφική – τηλεοπτική κάλυψη από ειδικό έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο του εξωτερικού γεγονός που συνέβαλλε στην καλύτερη και πληρέστερη προβολή της πόλης μας.

Ο Δήμος Ιωαννιτών και οι υπεύθυνοι του Τομέα Τουρισμού αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν δημόσια τα όργανα της Τροχαίας Ιωαννίνων που συνέβαλλαν τα μέγιστα για την ομαλή περιήγηση και διέλευση των οχημάτων αυτών στη πόλη των Ιωαννίνων, καθώς και το Αστικό ΚΤΕΛ και τη δημοτική αστυνομία για την αμέριστη συνδρομή τους στην όλη εκδήλωση.

 

Tags:

, , , , , , , , ,

Leave a Reply