Ιωάννινα: Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Θαλασσίου Σκι

Λίμνη ΠαμβώτιδαΣτον κατάλογο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Θαλασσίου Σκι εντάχθηκε από σήμερα το κανάλι της Αμφιθέας, το οποίο κέρδισε τις εντυπώσεις και χαρακτηρίστηκε ως ένας από τους καλύτερους υγρούς στίβους παγκοσμίως.

Η κωδική ονομασία στον διεθνή κατάλογο είναι «amfioan» από τα αρχικά των ονομάτων της Αμφιθέας και των Ιωαννίνων.

Το Ευρωπαικό Πρωτάθλημα Θαλασσίου Σκι συνεχίζεται κανονικά κι έχει αγκαλιαστεί με θέρμη από τους Γιαννιώτες, οι οποίοι τόσο στην Αμφιθέα όσο και στη Λιμνοπούλα παρακολουθούν ένα εντυπωσιακό θέαμα.

Στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου θα πραγματοποιούν οι τελικοί όλων των κατηγοριών και θα γίνουν οι απονομές των μεταλλίων.

Το Σάββατο από τις δέκα το πρωί, στο Κανάλι της Αμφιθέας θα πραγματοποιηθούν τα προκριματικά στο άλμα ανδρών και γυναικών και οι τελικοί σλάλομ γυναικών. Στις πέντε και μισή το απόγευμα, στη Λιμνοπούλα, θα γίνουν οι τελικοί ανδρών στις φιγούρες και στις επτά περίπου οι απονομές μεταλλίων, στον ίδιο χώρο.

Την Κυριακή, οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις δέκα το πρωί, στο κανάλι της Αμφιθέας με τους τελικούς ανδρών στο σλάλομ. Στη μία το μεσημέρι, στο ΕΑΝΚΙ θα γίνουν οι τελικοί γυναικών στις φιγούρες και θα ακολουθήσουν οι απονομές. Στις τρείς και μισή, στο κανάλι της Αμφιθέας, θα γίνουν οι τελικοί γυναικών στο άλμα και αμέσως μετά οι τελικοί ανδρών.

Θα ακολουθήσει η απονομή των μεταλλίων. Η αυλαία του Πρωταθλήματος Ευρώπης Θαλασσίου Σκι θα πέσει το βράδυ της Κυριακής, στις οκτώ και μισή με τις απονομές της ομαδικής βαθμολογίας.

Η είσοδος στους αγώνες είναι ελεύθερη ενώ καθημερινά κινούνται λεωφορεία του υπεραστικού ΚΤΕΛ, τα οποία μεταφέρουν δωρεάν τους θεατές από τα Γιάννινα στα σημεία διεξαγωγής τους.

Τα δρομολόγια έχουν ως εξής:

– ΣΑΒΒΑΤΟ:
10:00 ΝΟΜΑΡΧΙΑ – ΜΩΛΟΣ – ΕΑΝΚΙ – ΑΜΦΙΘΕΑ
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΑΜΦΙΘΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΗΞΗ
15:00 ΝΟΜΑΡΧΙΑ – ΜΩΛΟΣ – ΕΑΝΚΙ – ΑΜΦΙΘΕΑ
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΑΜΦΙΘΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΗΞΗ
17:00 ΝΟΜΑΡΧΙΑ – ΜΩΛΟΣ – ΕΑΝΚΙ – ΑΜΦΙΘΕΑ
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΕΑΝΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΗΞΗ

– ΚΥΡΙΑΚΗ:
10:00 ΝΟΜΑΡΧΙΑ – ΜΩΛΟΣ – ΕΑΝΚΙ – ΑΜΦΙΘΕΑ
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΑΜΦΙΘΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΗΞΗ
12:30 ΝΟΜΑΡΧΙΑ – ΜΩΛΟΣ – ΕΑΝΚΙ
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΑΜΦΙΘΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΗΞΗ
15:00 ΝΟΜΑΡΧΙΑ – ΜΩΛΟΣ – ΕΑΝΚΙ – ΑΜΦΙΘΕΑ
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΑΜΦΙΘΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΗΞΗ

 

Tags:

, , , , , , ,

Leave a Reply