Δελτίο τύπου Χρυσής Αυγής Πρέβεζας

Δελτίο τύπου Χρυσής Αυγής Πρέβεζας:

«« Η απάντηση στους λεονταρισμούς του Αλβανού πρωθυπουργού Σαλί Μπερίσα:

Από τα βάθη της ιστορίας και μέχρι τις μέρες μας είναι γνωστό παγκοσμίως, ότι η Ήπειρος είναι τόπος ελληνικός. Πόσο μάλλον το νότιο άκρο της, που είναι η Πρέβεζα!

Δεν είναι λοιπόν δυνατό, να μείνει αναπάντητη η πρόκληση του γύφτοαλβανού Σαλί Μπερίσα, ο οποίος (γαβγίζοντας σαν τον δεμένο στο δέντρο σκύλο), τοποθετεί τα όρια της χώρας του στην Άρτα και την Πρέβεζα.

Είναι δυνατό να νομίζει, ότι έχει να κάνει, με το ανύπαρκτο κράτος των Αθηνών. Με τους δωσίλογους ηγέτες της χούντας των 151, και ως εκ τούτου τα αφοδεύματα που ξεστόμισε θα μείνουν ατιμώρητα.

Μπορεί Σαλί Μπερίσα κάποιοι ανίκανοι να σας επέτρεψαν να κάνετε σημαία σας το λάβαρο της Ηπείρου. Μπορεί να σας επέτρεψαν να κάνετε εθνικό σας ηρώα τον Γεώργιο Καστριώτη. Μπορεί κάποιοι ανίκανοι να σας επέτρεψαν να συλήσετε τον τόπο μας με τις ορδές των πεινασμένων κακοποιών σας. Έχετε όμως υπόψη σας ότι σε τούτο τον τόπο ξημέρωσε μια νέα αυγή {Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ}, η όποια ξέρει και από πού κατάγετε και τι προορισμό έχει.

Αν θέλεις Πρέβεζα εδώ είναι και κόπιασε να την πάρεις. Οι Πρεβεζάνοι απόγονοι των ξανθόμαλλων Κασοπαίων (Πυρρίδων), που δεν ξεχνούν ότι το βόρειο άκρο της Ηπείρου είναι ο Γενούσος ποταμός και η παρακείμενη πόλη Επίδαμνος σε περιμένουν. {ΜΟΛΟΝ ΛΑΒΕ!!!}

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!!! ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!! »»

 

Tags:

, , , , , , ,

Leave a Reply