Δελτίο τύπου ΟΚΠΑΠΑ

Ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας – Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» του Δήμου Ιωαννιτών στο πλαίσιο του έργου «Ανάπτυξη Δομών και Υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης προς όφελος των γυναικών και για την καταπολέμηση της βίας – Ανάπτυξη και Λειτουργία Ξενώνων Φιλοξενίας» πραγματοποίησε στο Δημαρχείο Τεχνική Σύσκεψη με σκοπό την ολοκλήρωση του έργου «Ξενώνας Φιλοξενίας για κακοποιημένες γυναίκες».

Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι υπεύθυνοι έργου από τον Δήμο Ιωαννιτών, Πατρέων, Άρτης και Αγρινίου. Επίσης, τίμησαν με την παρουσία τους η Γενική Γραμματέας Ισότητας των Φύλων κα Ζέτα Μακρή, ο Δήμαρχος Ιωαννίνων κος Φίλιππας Φίλιος, ο Πρόεδρος του Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. κος Φίλιππας Τσουμάνης και ο Αντιπρόεδρος του Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. κος Δημήτριος Παπαδόπουλος.

Oυσιαστική ήταν η συμβολή της κας Γκόνου Γεωργίας, υπεύθυνης του έργου για την ΕΕΤΑΑ καθώς και των υπευθύνων της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων, κας Καφατσάκη Τίνας, κας Τελώνη Άλκηστης και της κας Μπούκη Έλλης.

Στο Δήμο μας ο Ξενώνας Φιλοξενίας βρίσκεται στο τελικό στάδιο υλοποίησης και το μόνο που μένει είναι η έγκριση του ΑΣΕΠ για την προκήρυξη και την πρόσληψη του εγκεκριμένου προσωπικού.

 

Tags:

, , , , , , , ,

Leave a Reply