• Ήπειρος
    • Γιάννενα
    • Άρτα
    • Θεσπρωτία
    • Πρέβεζα
  • Επικαιρότητα
  • Οικονομία
  • Εκδηλώσεις
  • Φωτο ημέρας
  • Στήλες
    • Αγγελίες
    • Άρθρα
    • Αθλητικά
    • Auto – Moto
    • Είδαμε…
    • Τεχνολογία & Διαδίκτυο
    • Ιστορικά
    • Υγεία
    • Πορτραίτα Υποψηφίων
    • Προσφορές
    • “Φερέοικος”
    • Ψυχολογία
  • Εκπομπές
    • Γιώτα Φλώρου “Πολύχρωμα Συναισθήματα”
    • Ν. Βούστρος “Ραδιοφωνικό Πανόραμα”
    • Ν. Βούστρος, τηλεοπτικό σχόλιο
  • Εργασία
  • Γράφουν
    • Νίκος Βούστρος
    • Γιάννης Δεβελέγκας
    • Νεφέλη Π.Ζ.
    • Καλλίνικος Νικολακόπουλος
    • Χρήστος Παπαδημητρίου
    • Ε. Παπάνης
  • Epirus News
    • Το Epirus News
    • Φιλικά sites
  • Επικοινωνία
  • Αγγελία
Epirus News
No Result
View All Result
No Result
View All Result
Epirus News
No Result
View All Result
Home Επικαιρότητα

«Ο Βαγγέλης ήθελε να εξαφανιστεί», θεωρεί ο αστυνομικός διευθυντής Ηπείρου

by Epirus News
26/02/2015
in Επικαιρότητα
25
SHARES
Άπειρα τα σενάρια για την υπόθεση, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει ο Κώστας Τρομπούκης – «Πιστεύω ότι ο Βαγγέλης δεν έφυγε επειδή έπεσε θύμα bullying», σχολιάζει

Και ενώ οι ελπίδες να εντοπιστεί ο Βαγγέλης μεγαλώνουν – ειδικότερα μετά την αποκλειστική μαρτυρία γυναίκας που τον είδε στον Πειραιά – οδηγώντας την ομάδα του ιδιωτικού ντετέκτιβ Γιώργου Τσούκαλη σε μία εξονυχιστική έρευνα για τον εντοπισμό του 20χρονου φοιτητή, οι αστυνομικές έρευνες στα Ιωάννινα συνεχίζονται με ακόμη πιο εντατικούς ρυθμούς.Την ίδια ώρα η ΕΔΕ που έχει διαταχθεί είναι σε εξέλιξη με το πόρισμα να είναι έτοιμο όπως όλα δείχνουν μέχρι την Παρασκευή, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες.

Στο μεταξύ η περιοχή εντός αλλά και περιμετρικά της περιοχής της Γαλακτοκομικής Σχολής έχει «χτενιστεί» πόντο, πόντο αλλά δυστυχώς όπως επισημαίνει ο Γενικός Διευθυντής Ηπείρου Κώστας Τρομπούκης δεν έχουν ακόμη κάτι χειροπιαστό: «Και δεν είναι μόνο αυτό το ότι δεν βρήκαμε κάτι που να μας βοηθήσει στην έρευνα που κάνουμε, δεν υπάρχει πραγματικά κάτι που να μπορέσει κανείς να στηριχθεί για να συνεχίσει την έρευνα προς μία κατεύθυνση.

Σε αυτή τη λογική τίποτα δε μπορείς να αποκλείσεις», θα πει στο protothema.gr και θα υποστηρίξει ότι η μέχρι στιγμής έρευνα που έχει γίνει σε συνάρτηση με τις καταθέσεις δεν τον πείθουν για το σενάριο ότι ο Βαγγέλης έφυγε επειδή έπεσε θύμα bullying: «Δε με πείθει το σενάριο bullying». Άλλωστε όπως προέκυψε από τις καταθέσεις και την έρευνα που κάναμε αυτή η κατάσταση συνέβαινε μεν πέρσι αλλά τα πράγματα είχαν ηρεμήσει σε αυτό το επίπεδο τον τελευταίο χρόνο. Και να σας πω και κάτι ακόμη, κανείς δεν καταθέτει επίσημα ότι ο Βαγγέλης είχε πέσει θύμα bullying, όλοι μιλάνε με γενικότητες», θα πει.

Την ίδια ώρα έντονη είναι η ανησυχία που επικρατεί στα Ιωάννινα με εκπεφρασμένη την ανησυχία σε διάφορους κύκλους για την πιθανότητα να έχουμε ένταση με αιχμή την εξαφάνιση του Βαγγέλη και όλα όσα ακούστηκαν σε επίπεδο σεναρίων τις τελευταίες ημέρες και δεν αποκλείει την περίπτωση βεντέτας. Όπως συζητείται έντονα φοβούνται την πιθανότητα βεντέτας λόγω της ιδιαιτερότητας των Κρητικών σε επίπεδο χαρακτήρα.

«Αυτό θα είναι το πιο δυσάρεστο σενάριο γιατί θα δημιουργηθεί τεράστιο πρόβλημα στη Σχολή», φέρεται να λέγεται τώρα από παράγοντες της περιοχής. Να θυμίσουμε βέβαια ότι παρόμοιους προβληματισμούς για το ενδεχόμενο έντασης στη Σχολή εξέφρασε και ο διευθυντής της σχολής ο οποίος όπως αποκάλυψε το protothema.gr, είπε χθες ότι δέχεται τις τελευταίες ημέρες αλλεπάλληλα απειλητικά τηλεφωνήματα χωρίς όμως να δώσει περισσότερες εξηγήσεις επ΄ αυτού.

Ο Βαγγέλης εξαφανίστηκε επειδή το ήθελε;Τα σενάρια που γράφονται τον τελευταίο καιρό πολλά και τα περισσότερα αγγίζουν τα όρια της υπερβολής θα πει ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου και θα θα κάνει μία πρώτη εκτίμηση για την υπόθεση αυτή που παρακολουθεί με κομμένη ανάσα το πανελλήνιο: «Πολλά μπορεί να είναι τα αίτια τα οποία οδήγησαν το Βαγγέλη στην απόφασή του να εξαφανιστεί με την όποια κατάληξη. Προσωπική εκτίμηση είναι ότι μπορεί απλά να ήθελε να φύγει για προσωπικούς λόγους πολλούς και διαφόρους και βέβαια σε συνδυασμό με δικά του θέματα. Όταν λέω δικά του θέματα εννοώ ενδεχομένως τόσο με το φιλικό όσο και με ευρύτερο στενό του περιβάλλον. Προκύπτει επιπλέον ότι οι επιδόσεις τον τελευταίο καιρό του Βαγγέλη στα μαθήματα δεν ήταν ιδιαίτερα καλές, όχι πολύ κακές πάντως όχι καλές μπορεί αυτό να το στενοχωρούσε, να τον άγχωνε», θα σημειώσει.

Επιχειρώντας να δώσει κάποιες δικές του εκτιμήσεις για το προφίλ του Βαγγέλη Γιακουμάκη θα πει: «Ο Βαγγέλης νομίζω είναι ένα παιδί συνεσταλμένο, κλεισμένο θα έλεγα στον εαυτό του. Ο παρέες του είναι λίγες όπως προκύπτει και θα έλεγα μόνο Κρητικοί. Δεν είχε άλλες επαφές. Ένας τέτοιος χαρακτήρας είναι μειωμένων ψυχολογικών αντιστάσεων. Τι εννοώ. Είναι από τους ανθρώπους που καταπίνουν, καταπίνουν, δέχονται πολλά, τα κρατούν μέσα τους, πολύ εσωστρεφής θα έλεγα μέχρι που κάποια στιγμή εκρήγνυνται. Εντύπωση σε αυτήν την υπόθεση μου κάνει ότι δεν άφησε κανένα απολύτως στοιχείο πίσω του. Είδαμε ένα σωρό οπτικό υλικό από κάμερες, ακούσαμε καταθέσεις, καταγράψαμε μαρτυρίες αλλά δεν προκύπτει κάτι μέχρι αυτή τη στιγμή. Αυτό μου δείχνει ότι ο Βαγγέλης ήθελε να εξαφανιστεί», καταλήγει οκ. Τρομπούκης με την πεποίθηση ότι ο Βαγγέλης είναι ζωντανός και ελπίζοντας πως σύντομα θα καταφέρουν να το βρουν.

Πηγή: epirusgate

Tags: Ioanninaαγνοούμενος σποδαστήςεξαφάνιση Βαγγέλη ΓιακουμάκηΙωάννινα αγνοούμενος σπουδαστήςΙωάννινα αγνοούμενος φοιτητήςΙωάννινα εξαφάνιση Βαγγέλη ΓιακουμάκηΙωάννινα εξαφάνιση σπουδαστή
Epirus News

Epirus News

Ειδήσεις, νέα, ενημέρωση, σχόλια και αναλύσεις από το 2008.

Τελευταία Νέα - Ροή

Γκαρτζονίκας: Παρουσιάζει τα μοντέλα της Hyundai στην κεντρική πλατεία (φωτορεπορτάζ)

Βελισσάριο: Χαιρετίζει την τοποθέτηση του ΤΕΕ Ηπείρου ο Δήμος Ιωαννιτών

07/08/2025
Αναδρομικά συνταξιούχων και επαναφορά 13ου και 14ου μισθού δημοσίων υπαλλήλων κρίνονται από την Δικαιοσύνη

Δωρεάν οι αναλήψεις από ΑΤΜ τραπεζών από 11 Αυγούστου

07/08/2025
Συγκλονίζουν οι καταγγελίες για την «Κιβωτό του Κόσμου» – Πού εστιάζονται οι έρευνες

Θεσσαλονίκη: Δεκάχρονη κατήγγειλε ότι βιαζόταν παρουσία της μητέρας της – Την ακινητοποιούσε κατά την τέλεση των πράξεων

07/08/2025
Γκαρτζονίκας: Παρουσιάζει τα μοντέλα της Hyundai στην κεντρική πλατεία (φωτορεπορτάζ)

Καταγγέλλει τη Δημοτική Αρχή για αδιαφορία σχετικά με πυρόπληκτη οικογένεια η “Λαϊκή Συσπείρωση”

06/08/2025
«Η κτηνοτροφία στους ορεινούς Δήμους» – Ημερίδα στο Δήμο Κόνιτσας

Καταλογίστηκαν τα πρώτα πρόστιμα 56.000 ευρώ σε φορείς πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων

06/08/2025
Στο Θεσπρωτικό το “Καλιφόρνια Ντρίμιν”

Ήπειρος: Η παράδοση ένωσε Τζουμέρκα και Ζαγόρι

06/08/2025

Χορηγούμενες

- Φροντιστήριο Αγγλικών, Lower και Proficiency Ιωάννινα με μεγάλες προσφορές και εξασφαλισμένη επιτυχία!
- Β. Κώτσης, Καθηγητής Παθολογίας – Υπερτασιολόγος Θεσσαλονίκη
- Αλφαστάρ - Alfastar κατασκευή ιστοσελίδων και Eshop στα Ιωάννινα και Αθήνα, Ελλάδα: Τεχνογνωσία για αποτελέσματα!
- Chinese Restaurant Tigaki, Kos Island Κινέζικο και ασιατικό εστιατριο στην Κω
  • Ήπειρος
  • Επικαιρότητα
  • Οικονομία
  • Εκδηλώσεις
  • Φωτο ημέρας
  • Στήλες
  • Εκπομπές
  • Εργασία
  • Γράφουν
  • Epirus News
  • Επικοινωνία
  • Αγγελία

© 2001-2025 Epirus News - Κατασκευή Ιστοσελίδων Αλφαστάρ - Alfastar

No Result
View All Result
  • Ήπειρος
    • Γιάννενα
    • Άρτα
    • Θεσπρωτία
    • Πρέβεζα
  • Επικαιρότητα
  • Οικονομία
  • Εκδηλώσεις
  • Φωτο ημέρας
  • Στήλες
    • Αγγελίες
    • Άρθρα
    • Αθλητικά
    • Auto – Moto
    • Είδαμε…
    • Τεχνολογία & Διαδίκτυο
    • Ιστορικά
    • Υγεία
    • Πορτραίτα Υποψηφίων
    • Προσφορές
    • “Φερέοικος”
    • Ψυχολογία
  • Εκπομπές
    • Γιώτα Φλώρου “Πολύχρωμα Συναισθήματα”
    • Ν. Βούστρος “Ραδιοφωνικό Πανόραμα”
    • Ν. Βούστρος, τηλεοπτικό σχόλιο
  • Εργασία
  • Γράφουν
    • Νίκος Βούστρος
    • Γιάννης Δεβελέγκας
    • Νεφέλη Π.Ζ.
    • Καλλίνικος Νικολακόπουλος
    • Χρήστος Παπαδημητρίου
    • Ε. Παπάνης
  • Epirus News
    • Το Epirus News
    • Φιλικά sites
  • Επικοινωνία
  • Αγγελία

© 2001-2025 Epirus News - Κατασκευή Ιστοσελίδων Αλφαστάρ - Alfastar