Μεγάλες ποσότητες χωμάτων κατέληξαν το απόγευμα της Τρίτης στο οδόστρωμα της οδού Νιάρχου μετά από ξαφνικό μπουρίνι, γεγονός που οδήγησε σε παρέμβαση της Πυροσβεστικής για πλύση του δρόμου και αποκατάσταση της κυκλοφορίας.
Στο σημείο ήταν και αστυνομικές δυνάμεις για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών.
Οι κόμβοι διαμορφώνονται αυτή την περίοδο, καθώς εργασίες όπως η φύτευση και η τελική διαμόρφωση δεν είχαν προβλεφθεί στην αρχική σύμβαση του έργου, κόστους 27,5 εκατομμυρίων ευρώ.
Χαλαζόπτωση σημειώθηκε στο νότιο τμήμα του λεκανοπεδίου Ιωαννίνων, με έντονα φαινόμενα σε περιοχές όπως το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο και η Πεδινή. Η χαλαζόπτωση συνοδεύτηκε από ανέμους, προκαλώντας σε κάποιες περιπτώσεις πτώσεις ξερών κλαδιών.
πηγή: ertnews.gr