Από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία εκδόθηκε σήμερα επικαιροποιημένο Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού για ισχυρές βροχές και καταιγίδες που αναμένονται σήμερα από τις βραδινές ώρες μέχρι και το βράδυ της Κυριακής, οι οποίες προβλέπεται να επηρεάσουν και τις Περιφερειακές Ενότητες Πρέβεζας και Άρτας.
Το Εθνικό Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων και Διαχείρισης Κρίσεων εξέδωσε ισχυρό προειδοποιητικό σήμα προκειμένου όλοι οι φορείς που εμπλέκονται σε έργα και δράσεις για την αντιμετώπιση κινδύνων λόγω επιδείνωσης του καιρού, να τεθούν σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας Πολιτικής Προστασίας.
Αναλυτικά το Έκτακτο Δελτίο:
ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ
Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε στις 26-9-2025
επικαιροποιείται σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία.
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται από αργά το βράδυ του Σαββάτου (27-9-2025) μέχρι και το βράδυ της Κυριακής (28-9-2025), στο Ιόνιο (περιοχή Ζακύνθου, Κεφαλονιάς, Ιθάκης, Λευκάδας), την Αιτωλοακαρνανία, τη δυτική Πελοπόννησο (Αχαΐα, Ηλεία, Μεσσηνία) και τις νότιες περιοχές της Ηπείρου (νομοί Άρτας και Πρέβεζας).
Το παρόν έκτακτο δελτίο θα επικαιροποιείται ανά 12ωρο.