Επίσκεψη Όλγας Γεροβασίλη στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

“Περιφέρεια Ηπείρου και Πανεπιστήμιο συμπορεύονται υποχρεωτικά αν θέλουμε ουσιαστική ανάκαμψη και υψηλού επιπέδου ανάπτυξη για τον τόπο μας”

Όλγα ΓεροβασίληΗ δραματικά μειωμένη χρηματοδότηση των δημόσιων Πανεπιστημίων, η έλλειψη του απαραίτητου για τη εύρυθμη λειτουργία των ιδρυμάτων προσωπικού, αλλά και ζητήματα που αφορούν την ανάπτυξη της εκπαιδευτικής τους δραστηριότητας, ήταν τα θέματα που απασχόλησαν την σημερινή συνάντηση της υποψήφιας Περιφερειάρχη Ηπείρου Όλγας Γεροβασίλη με τις πρυτανικές αρχές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Από την πλευρά της, η υποψήφια Περιφερειάρχης τόνισε ιδιαίτερα την θέση της παράταξης «Ήπειρος Ανατροπής» ότι Περιφέρεια Ηπείρου και Πανεπιστήμιο συμπορεύονται υποχρεωτικά αν θέλουμε ουσιαστική ανάκαμψη και υψηλού επιπέδου ανάπτυξη για τον τόπο μας.

Στη συνέχεια της περιοδείας της στο χώρο του πανεπιστημίου, η Όλγα Γεροβασίλη συναντήθηκε με εργαζόμενους, καθώς και με υπαλλήλους που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα.

Από την πλευρά των εργαζομένων, εκφράστηκε η ιδιαίτερη αγωνία για το γεγονός ότι η διαθεσιμότητα λήγει μέσα στο Μάιο και ανοίγει έτσι διάπλατα η πόρτα της απόλυσης.

 

Tags:

, , , , ,

Leave a Reply