“Αξιοβίωτη Ανάπτυξη”: Ανακοίνωση

Ο συνδυασμός “Αιοβίωτη Ανάπτυξη Ηπείρου” του υποψήφιου περιφερειάρχη Α. Καχριμάνη εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«« Η μετεκλογική μετάλλαξη του κ. Ευάγγελου Αργύρη, είναι όντως εντυπωσιακή:

– Αμφισβητεί  τώρα κεντρικές επιλογές του Πρωθυπουργού.

– Επιχειρεί να αρνηθεί την κομματική του ιδιότητα, αλλά διατηρεί την βουλευτική του έδρα.

– Διαπιστώνει οικονομικά προβλήματα των πολιτών, διαφωνεί με το Μνημόνιο, αλλά είναι  αυτός που το ψήφισε, που το ενέκρινε,  όπως επίσης και τον εργατικό μεσαίωνα που επέρχεται.

– Έφερε προς ενίσχυσή του, τον Πρωθυπουργό και τους υπουργούς στην Ήπειρο για τα εγκαίνια των εκλογικών του κέντρων και τώρα ψελλίζει δικαιολογίες…

– Έφερε τον γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ για να τον στηρίξει και να επιτεθεί σκαιότατα κατά πολιτικών του αντιπάλων και τώρα ενοχλείται για τις εκτιμήσεις  πολιτικών και κομματικών οργανώσεων επιπέδου νομού, που είναι ανεξάρτητες των θέσεων της «Αξιοβίωτης Ανάπτυξης».

– Χαρακτηρίζει σύμπασα την Τοπική Αυτοδιοίκηση διεφθαρμένη, την οποία κατά τα άλλα προσφέρεται να υπηρετήσει.

– Δηλώνει ότι δεν είναι φερέφωνο και υποτακτικός κανενός, όταν δεν μπόρεσε για  κανένα μεγάλο πρόβλημα της Ηπείρου, έστω τον τελευταίο χρόνο να αντισταθεί σε αποφάσεις που έχουν ληφθεί και κυρίως να πιέσει για λύσεις τους υπουργούς, αποδεχόμενος μοιρολατρικά και απαθέστατα καθυστερήσεις, αναβολές, ματαιώσεις.

Σε ένα συμφωνούμε με τον κ. Αργύρη: Όλοι οι πολίτες γνωρίζουν την ταυτότητα, αλλά και το έργο  μας. Και με αυτά θα κρίνουν την Κυριακή. »»

 

Tags:

, , ,

Leave a Reply