“Ήπειρος τόπος να ζεις” για Δωδώνη – Καχριμάνη

Ο συνδυασμός του υποψήφιου περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αργύρη “Ήπειρος, τόπος να ζεις”, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«« Σχετικά με την ομιλία του κ. Καχριμάνη στην ανακοίνωση των υποψηφίων της παράταξής του, και ειδικότερα για την αναφορά του στην Γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ, ρωτάμε : Πότε έλεγε αλήθεια ο κ. Καχριμάνης; Τώρα ή πριν από λίγο καιρό που εξέφραζε δημόσια την χαρά του, για την  πώληση της ΕΛΒΙΖ από την ΑΤΕ στην ΔΩΔΩΝΗ, πράξη που ζημίωσε την Βιομηχανία; Τώρα ή τότε που προπαγάνδιζε την πώληση μετοχών από ενώσεις, ώστε να  αποκτήσει η ΑΤΕ την πλειοψηφία των μετοχών καθιστώντας την γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ όμηρό της; Τώρα ή τότε που δημόσια, με μεγάλο ενθουσιασμό, μαζί με τον κ. Πανοζάχο επιχαίρονταν, λέγοντας ότι στην εξαγορά των μετοχών των ενώσεων από την ΑΤΕ δεν βλέπει τίποτε στραβό παρά μόνο θετικά;

Τώρα ή τότε που έλεγε ότι με την πώληση των μετοχών της ΕΑΣ Πωγωνίου στην ΑΤΕ,  θα διασφαλιστεί το μέλλον της και το τυροκομείο της θα ενταχθεί στη γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ; Η μόνη συμβολή του βέβαια ήταν η βοήθεια που πρόσφερε για το οριστικό κλείσιμο του τυροκομείου και στη συνέχεια το κλείσιμο της ΕΑΣ Πωγωνίου. Ο κ. Καχριμάνης είναι ο κύριος πολιτικός εκφραστής και απολογητής όλων των επιζήμιων ενεργειών της ΑΤΕ στην ΔΩΔΩΝΗ τα προηγούμενα χρόνια. Όχι μόνο δεν σήκωσε ποτέ την φωνή του να καταγγείλει τις απαράδεκτες και καταστροφικές αυτές ενέργειες – όπως όφειλε σαν νομάρχης – αλλά συνηγόρησε μαζί με βουλευτές του κόμματός του να μείνει τάχα στο κράτος, ώστε να ανοίξουν σενάρια ιδιωτικοποίησης της ΔΩΔΩΝΗΣ καλύπτοντας πολιτικά όλες τις επιζήμιες πράξεις.

Αυτή είναι η προσφορά του κ. Καχριμάνη στην ΔΩΔΩΝΗ. Σε πείσμα του κ. Καχριμάνη και μερικών συνοδοιπόρων του που πετροβολούν την ΔΩΔΩΝΗ και δεν νοιάζονται για την τύχη της, υπάρχουν αυτοί που όλα αυτά τα χρόνια αγωνίζονται με μάχες και θέσεις ώστε η ΔΩΔΩΝΗ να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο με ηπειρωτικά προϊόντα ποιότητας. Και ο ρόλος αυτός διασφαλίζεται με μια ΔΩΔΩΝΗ που έχει ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ. »»

 

Tags:

, , , , , ,

Leave a Reply