Ξεκινούν έργα ασφαλτοστρώσεων στο Δήμο Ιωαννιτών

Ιωάννινα, λίμνη & νησίΟ Δήμαρχος Ιωαννιτών, Θωμάς Μπέγκας και ο εκπρόσωπος της «R-V-R ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Ε.Π.Ε», Ιωάννης Ράπτης, υπέγραψαν το συμφωνητικό εκτέλεσης του έργου «Ασφαλτόστρωση οδών στο Δήμο Ιωαννιτών», προϋπολογισμού κατά την μελέτη: 500.000,00 Ευρώ με Φ.Π.Α.

Με τη σημερινή εγκατάσταση του αναδόχου, ολοκληρώθηκαν οι απαιτούμενες διαδικασίες και ξεκινάει ένα από τα έργα ασφαλτοστρώσεων του Δήμου Ιωαννιτών.

Κατά τη δημοπρασία η «R-V-R ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Ε.Π.Ε» είχε αναδειχθεί ανάδοχος κατασκευής του έργου με ποσοστό έκπτωσης 43%, ενώ ολοκληρώθηκαν όλες οι διαδικασίες των απαραίτητων ελέγχων. Ο συμβατικός χρόνος εκτέλεσης έργου ορίζεται στις 365 ημέρες.

Το έργο χρηματοδοτείται από πιστώσεις της ΣΑΤΑ και οι εργασίες ασφαλτοστρώσεων αφορούν αρκετούς δρόμους στο Δήμο Ιωαννιτών. Ενδεικτικά αναφέρουμε – μεταξύ άλλων – τις οδούς Νέστορα, Δευκαλίωνος – Βουκουρεστίου, Κοροντζή, Φιλικής Εταιρείας στα Καρδαμίτσια, την οδό Απολλωνίας και την οδό Παλάσκα στα Ιωάννινα κ.λ.π.

Υπενθυμίζουμε ότι έχει ήδη δημοπρατηθεί από το Δήμο Ιωαννιτώ , άλλο ένα μεγάλο έργο προϋπολογισμού 1.500.000 ευρώ, με τίτλο «Συντήρηση Οδικού Δικτύου Δήμου Ιωαννιτών», που αφορά αποκλειστικά έργα οδοποιίας μέσα στην πόλη των Ιωαννίνων.

 

Tags:

, , , , ,

Leave a Reply