Ξεκίνησε τη λειτουργία της η Διεθνής Έκθεση «ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ»

Άνοιξε τις πύλες της η Διεθνής Έκθεση «ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ», που πραγματοποιείται στα Ιωάννινα υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου και του Δήμου Ιωαννιτών, στον νέο εκθεσιακό χώρο του Πανηπειρωτικού Σταδίου.

Στην έκθεση συμμετέχει ενεργά ο Δήμος Αρταίων, καθώς λειτουργεί περίπτερο με παραδοσιακά προϊόντα του τόπου μας και το οποίο επισκέφθηκε πλήθος κόσμου και είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα τοπικά προϊόντα της Άρτας και να γευτούν παραδοσιακούς μεζέδες. Επίσης γινόταν ενημέρωση από τους εκπροσώπους του Δήμου, οι οποίοι διένειμαν φυλλάδια διαφημίζοντας τις επιχειρήσεις του Δήμου μας και την τουριστική προβολή των πολιτιστικών μνημείων της Άρτας.

Στο περίπτερο φιλοξενείται και το Εμπορικό Επιμελητήριο Άρτας, το οποίο παρέχει έντυπο υλικό προβολής της Άρτας και των επιχειρήσεών της.

Ο Δήμος Αρταίων, στην προσπάθειά του να στηρίξει, να προωθήσει και να διαφημίσει τα τοπικά μας προϊόντα, καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους που θέλουν να εκθέσουν τα προϊόντα τους, στο περίπτερο του Δήμου Αρταίων, να επικοινωνήσουν με τον Πρόεδρο της ΑΔΑΕ ΟΤΑ κ. Γιώργο Πανέτα στα τηλέφωνα 26810.78840 / 6972.247001

Να σημειώσουμε ότι, η έκθεση θα διαρκέσει από τις 16-24 Μαΐου 2015, με ώρες λειτουργίας:
– Δευτέρα – Παρασκευή: 17.00 – 22.30
– Σάββατο – Κυριακή: 10.00 – 14.00 και 17.00 – 22.30

 

Tags:

, , , , , , ,

Leave a Reply