Ξεκινά και πάλι στις 12/9 η εκπομπή «Λόγια Σταράτα» στο Epirus TV1

Η εκπομπή «Λόγια Σταράτα» με τους δημοσιογράφους Σοφία Τσέπα και Μίλτο Γήτα ξεκινάει και φέτος τη νέα τηλεοπτική σεζόν μετά και τις καλές εντυπώσεις που άφησε ρίχνοντας αυλαία στα τέλη Ιουνίου. Η έναρξη της φετινής σεζόν για την εκπομπή έχει οριστεί η Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου στις 22:00 στο Ήπειρος TV1.

Η Σοφία Τσέπα και ο Μίλτος Γήτας αφουγκράζοντας τις ανάγκες της εποχής θα παρουσιάζουν και φέτος ένα δίωρο μαγκαζίνο προσπαθώντας να βγάλουν στην επιφάνεια προβλήματα της καθημερινότητας αλλά και να αναδείξουν πρόσωπα και προσπάθειες της τοπικής και όχι μόνο, κοινωνίας.

Η εκπομπή θα δώσει το λόγο στο πολίτη που θα μπορεί να επικοινωνεί ζωντανά και να θίγει θέματα που τον απασχολούν ή μέσα κι από τα social media να προτείνει ακόμη και ανθρώπους που θα ήθελε να τους δει καλεσμένους. Φυσικά δε θα λείψουν και οι πολλοί διαγωνισμοί που θα χαρίζουν στους τηλεθεατές μοναδικά δώρα γνωστών και μεγάλων, τοπικών αλλά και πανελλήνιων επιχειρήσεων.
Με ρεπορτάζ αλλά και πολλούς καλεσμένους στο ανανεωμένο τους studio από το χώρο της πολιτικής, του πολιτισμού, της δημόσιας διοίκησης, της παιδείας και της υγείας και πάντα με «λόγια σταράτα» θα προσπαθήσουν να μονοπωλήσουν για όλο το χειμώνα το ενδιαφέρον των τηλεθεατών κάθε Τρίτη βράδυ.

e-mail: [email protected]
Facebooκ:logiastaratatv1

 

Tags: