Τριχωνίδα: Winter Lake Party

Το Winter Lake Party, είναι εδώ και φέτος για να ενώσει το κομμάτι της ψυχαγωγίας και της αληθινής διασκέδασης σε ένα πάρτυ χωρίς τελειωμό…!

Αποτελεί πλέον θεσμό για την πόλη μας, που βάζει την λίμνη Τριχωνίδα ανάμεσα στους κορυφαίους προορισμούς για την περίοδο των Χριστουγέννων.

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου, το πάρτυ παίρνει… διπλές διαστάσεις.

Στο hall 1 κοντά μας θα είναι ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος έρχεται με την δυναμική του επανεμφάνιση, να μας ξεσηκώσει έτσι όπως μόνο ο ίδιος ξέρει! Μαζί του έρχεται και η Μαρία Καρλάκη δίνοντας τον δικό της παλμό στο βράδυ μας!

Στο hall 2 δε θα λείπει και φέτος ο resident dj του Lake Party Nick Katsigiannis, ανοίγοντας το πρόγραμμα και υποδέχοντας στα decks τον Freespirit. Η διασκέδαση όμως δεν σταματά εκεί… συνεχίζεται με τα πιο δυνατά dj sets σε house ρυθμούς από τους μοναδικούς Playmen. Συνεχίζουμε και απογειωνόμαστε στυς ρυθμούς του Junior Rush. .

Πολλά ακόμη dj sets θα απαρτίζουν τη βραδιά κρύβοντας πολλές εκπλήξεις για ένα μοναδικό οπτικοακουστικό show!! #More_acts_to_be_announced

Η προπώληση ξεκίνησε. Το εισιτήριο αφορά και τους δύο χώρους (για όλους τους καλλιτέχνες) και είναι απαραίτητο για την είσοδό σας στο χώρο. Προλάβετε τα προνομιακά εισιτήρια!!!

 

Tags:

, , , ,