Τραγικός επίλογος στην εξαφάνιση της Αγγελικής – Ταυτοποιήθηκε το DNA

Τραγικός επίλογος για την εξαφάνιση της Αγγελικής Πεπόνη, καθώς το κρανίο που βρέθηκε προ ημερών κατά τη διάρκεια εργασιών καθαρισμού τάφρου στην Πρέβεζα ανήκει τελικά στην ίδια. Η Αγγελική είχε εξαφανιστεί τον Ιούνιο του 2010.

Σύμφωνα με την αστυνομική ανακοίνωση, «από τις εργαστηριακές εξετάσεις που διενεργήθηκαν στην Υποδιεύθυνση Βιολογικών & Βιοχημικών Εξετάσεων & Αναλύσεων της Δ.Ε.Ε. προέκυψε ότι ανθρώπινο κρανίο που βρέθηκε στη Βιομηχανική Περιοχή της Πρέβεζας την 14/10/2018, ανήκει σε γυναίκα για την οποία είχε δηλωθεί εξαφάνιση την 16/06/2010 στο Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας».

Η εξαφάνιση

Η εξαφάνιση της Αγγελικής Πεπόνη είχε απασχολήσει ιδιαίτερα την επικαιρότητα ενώ ο τότε σύντροφος της επέμενε ότι είναι ζωντανή, ενώ άλλες μαρτυρίες της εποχής έκαναν λόγο για κακοποίηση της από τον ίδιο σε αρκετές περιπτώσεις. Η Αγγλική ήταν χρήστης ναρκωτικών και είχε συμμετάσχει σε προγράμματα απεξάρτησης.

Η οικογένεια της Αγγελικής δεν έπαψε να την αναζητά και να ερευνά όλα τα προηγούμενα χρόνια, μέχρι το σημερινό τραγικό επίλογο.

 

Tags:

, , ,