ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ Άρτας: Ανακοίνωση για την επίσκεψη της κ. Αντιγόνης Λυμπεράκη

Την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015, η βουλευτής Β’ Αθήνας του Ποταμιού κ. Αντιγόνη Λυμπεράκη, στα πλαίσια της προεκλογικής περιοδείας επισκέφθηκε την πόλη της Άρτας. Είχε συναντήσεις με τον Αντιπεριφερειάρχη Άρτας κ. Βασίλη Ψαθά καθώς και με το Δήμαρχο Αρταίων κ. Χρήστο Τσιρογιάννη όπου συζήτησαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή μας. Στη συνέχεια συνοδευόμενη από τους υποψήφιους βουλευτές με ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ, κ. Αθανασούλα Γεώργιο, κ. Ράπτη Δημήτρη , κ. Αντωνιάδη Νίκο και κ. Τουτουδάκη Μανώλη περπάτησαν στον πεζόδρομο της πόλης έχοντας την ευκαιρία να συζητήσουν με απλούς πολίτες.

Στον «Πρωτομάστορα» δίπλα στο Γεφύρι της Άρτας, η κ. Λυμπεράκη έδωσε συνέντευξη στο τοπικό τηλεοπτικό κανάλι ART TV. Μετά τη συνέντευξη συζήτησε με φίλους και εθελοντές του Ποταμιού και αντάλλαξαν απόψεις με στόχο την καλύτερη διεξαγωγή του προεκλογικού αγώνα του Ποταμιού, εν όψει των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου.

Το Ποτάμι καλεί τους πολίτες της Άρτας με την ψήφο τους στις επερχόμενες εκλογές να δώσει τη δυνατότητα στο ΠΟΤΑΜΙ να είναι το τρίτο κόμμα ώστε με το αξιόλογο στελεχιακό δυναμικό του να συμβάλλει καθοριστικά στην ανόρθωση της χώρας μετά τις εκλογές.

 

Tags:

, , , , , ,

Leave a Reply