Το North Face Zagori Mountain Running επιστρέφει!

Στις 24 – 26 Ιουλίου 2015 τα μονοπάτια της Τύμφης και του Ζαγορίου θα γεμίσουν από επαγγελματίες και ερασιτέχνες αθλητές

Η κορυφαία διοργάνωση ορεινού τρεξίματος Τhe North Face Zagori Mountain Running συνεχίζει με αισιοδοξία, αυτή την δύσκολη χρονική περίοδο, καθώς προετοιμάζεται με γοργούς ρυθμούς να υποδεχτεί, για 5η συνεχή χρονιά, αθλητές και αθλήτριες από την Ελλάδα και το εξωτερικό! H βραβευμένη γιορτή του ορεινού τρεξίματος πλησιάζει, καθώς στις 24 – 26 Ιουλίου 2015 τα μονοπάτια της Τύμφης και του Ζαγορίου θα γεμίσουν από επαγγελματίες και ερασιτέχνες αθλητές, από λάτρεις του βουνού, από παιδιά και γονείς καθώς και φιλάθλους του σπουδαίου αυτού ορεινού αθλήματος.

Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν πριν από λίγη ώρα οι διοργανωτές ανέφεραν πως οι συμμετοχές φέτος έχουν ξεπεράσει τις 2.000!!!Ο εκπρόσωπος της fifth element Βασίλης Τζουμάκας, σημείωσε πως φέτος θα διοργανωθεί και ένας αγώνας για παιδιά, ο οποίος θα φέρει την ονομασία “Ζαγοράκο”.

Από την πλευρά του,ο Έλληνας πρωταθλητής ορεινού τρεξίματος Δημήτρης Θεοδωρακάκος, είπε πως φέτος θα βοηθήσει με τις τεχνικές του συμβουλές την διοργάνωση του αγώνα, ενώ ανεφέρε επίσης πως το ορεινό τρέξιμο είναι κάτι μαγικό γιατί σε βοηθά να έρθεις σε επαφή με την φύση. Τέλος,σημείωσε πως στόχος είναι να γνωρίσει το βουνό περισσότερος κόσμος.

Πηγή: epirusgate

 

Tags:

, , ,

Leave a Reply