Τμήμα Baby Basket για αγόρια και κορίτσια 4 ετών και άνω στην Ακαδημία Μπάσκετ ΠΑΣ Γιάννινα

Για 2η συνεχόμενη χρονιά το Τμήμα ΜΠΑΣΚΕΤ του Ερασιτέχνη Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ συνεχίζει την άκρως πρωτοποριακή ιδέα της λειτουργίας τμήματος BABY BASKET για αγόρια και κορίτσια από 4 ετών και άνω.

Η περυσινή 1η χρονιά λειτουργίας τμήματος BABY BASKET παρουσίασε πρωτοφανή συμμετοχή και αγκαλιάστηκε τόσο από τους μικρούς αθλητές/αθλήτριες της ομάδας όσο και από τους γονείς τους που ήρθαν στην οικογένεια του Π.Α.Σ.

Κύριος στόχος σε αυτές τις ηλικίες είναι η εξοικείωση των μικρών αθλητών και αθλητριών με την μπάλα μέσα από παιχνιώδεις μορφές εκμάθησης και η σταδιακή εισαγωγή τους στις βασικές τεχνικές του αθλήματος, πάντα με πρώτο γνώμονα το παιχνίδι.

Καλούμε όλους τους γονείς να φέρουν τα παιδιά τους να δοκιμάσουν το άθλημα της καλαθοσφαίρισης μέσα σε ένα πολύ όμορφο, φιλικό και ευχάριστο για τα παιδιά περιβάλλον.

Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται στο Κλειστό Γυμναστήριο του 2ου Λυκείου, με χρήση κατάλληλου προπονητικού υλικού για αυτές τις ηλικίες (ειδικές φορητές μπασκέτες, ειδικές μπάλες κτλ)

Οι μέρες και ώρες προπονήσεων του τμήματος BABY BASKET για παιδιά 4 ετών είναι οι εξής:
– ΔΕΥΤΕΡΑ: 15.00 – 16.00
– ΤΕΤΑΡΤΗ: 16.00 – 17.00
– ΣΑΒΒΑΤΟ: 14.30 – 15.30

Για πληροφορίες, εγγραφές τόσο για το τμήμα BABY BASKET όσο και για τα υπόλοιπα τμήματα της Ακαδημίας Μπάσκετ του Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο κ. Αναστασίου Δημήτρη στο τηλέφωνο 6973782970.

 

Tags:

, , , , , ,

Leave a Reply