Τηλεδιάσκεψη «Γιάννενα Τώρα» με Ένωση Ξενοδόχων για τον Τουρισμό

Πραγματοποιήθηκε Τηλεδιάσκεψη μεταξύ αντιπροσωπείας της Δημοτικής Παράταξης «ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ» και του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων.

Κατά τη διάρκεια της τηλε-συνάντησης, έγινε συζήτηση για τη νέα κατάσταση που διαμορφώνεται για τη φετινή τουριστική περίοδο καθώς και για τη θέση των ξενοδόχων της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων, εν μέσω της κατάστασης αυτής.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων κ. Σουρέλης ενημέρωσε για τις ενέργειες στις οποίες έχει προβεί η Ένωση σε τοπικό επίπεδο καθώς και για τις ενέργειες της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, ζητώντας την αρωγή της παράταξης για τη διαμόρφωση ενός αποτελεσματικού πλαισίου συνεργασίας με τον Δήμο Ιωαννιτών.

Από τη δική του πλευρά, ο επικεφαλής της παράταξης «ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ» κ. Άρης Μπαρτζώκας υπογράμμισε το συνεχές ενδιαφέρον της παράταξης για τα αιτήματα των φορέων τουρισμού της περιοχής, κάνοντας αναφορά στις πολλές συναντήσεις με την Ένωση Ξενοδόχων από την αρχή της ίδρυσης της Παράταξης έως σήμερα.

«Στόχος πρέπει να είναι η αύξηση της διάρκειας των διανυκτερεύσεων στην πόλη, η οποία άλλωστε προσφέρει πλήθος αξιοθέατων και δραστηριοτήτων στους επισκέπτες.» ανέφερε ο κ. Μπαρτζώκας.

Τέλος, οι δύο πλευρές εξέφρασαν την ελπίδα πως η φετινή θερινή περίοδος θα είναι μια νέα αρχή για τον τουρισμό στην περιοχή αλλά και η έναρξη υλοποίησης σημαντικών από κοινού πρωτοβουλιών για την ανάπτυξη ενός υγιούς και αειφόρου τουρισμού στην περιοχή μας.

 

Tags: