Θ. Νιτσιάκος: Πως έχασε στη ζωή του στο δυστύχημα – Πως σώθηκε ο συνοδηγός

Σύμφωνα πληροφορίες από την περιοχή ο 76χρονος επιχειρηματίας από την Αετομηλίτσα Κόνιτσας, στις 20:30 το βράδυ κινούνταν στο δασικό δρόμο Αετομηλίτσας – Πληκατίου Κόνιτσας, μαζί με συγγενικό του πρόσωπο, όταν στο 5ο χιλιόμετρο της οδού το όχημα λόγω παγετού στο οδόστρωμα ακινητοποιήθηκε και ήταν αδύνατο να συνεχίσει την πορεία του.

Προσπαθώντας να θέσουν σε κίνηση ξανά το όχημα, ο συνοδηγός του Θεόδωρου Νιτσιάκου κατέβηκε από το αυτοκίνητο -πράγμα που του έσωσε τη ζωή- ενώ ο 76χρονος επιχειρηματίας προσπάθησε να εκκινήσει ξανά το όχημα του, το οποίο ήταν τύπου «εκτός δρόμου».

Λόγω της έντονης ανηφορικής κλίσης στο σημείο, το αυτοκίνητο ολίσθησε προς τα πίσω, ανετράπη και κατέληξε σε παρακείμενο γκρεμό με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 76χρονου.

Ο συνοδηγός ήταν αυτός που ειδοποίησε τους κατοίκους του χωριού.

Θα πήγαινε για κυνήγι με τους φίλους του την επόμενη μέρα

Ο εκλιπών σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, είχε μεταβεί στο σημείο προκειμένου να ανιχνεύσει διαδρομές για το κυνήγι αγριόχοιρου στο οποίο θα συμμετείχε την επόμενη μέρα. Ήταν μανιώδης κυνηγός, έμπειρος και με πολύ καλή γνώση της περιοχής, όπως αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής, καθώς καταγόταν από το διπλανό χωριό.

 

Tags:

, , , , , ,