Θ. Μπέγκας από την πλ. Μαβίλη: “Είμαστε η ομάδα νίκης”

Την κεντρική του προεκλογική ομιλία πραγματοποίησε το απόγευμα της Πέμπτης ο Δήμαρχος Ιωαννιτών και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος, επικεφαλής της παράταξης «Ενότητα Πολιτών – Νέα Γιάννενα».

Στην πλατεία συγκεντρώθηκαν αρκετοί πολίτες οι οποίοι παρακολούθησαν αρχικά την ομιλία του Θ. Μπέγκα και στη συνέχεια την ονομαστική παρουσίαση των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων, ενώ στη λίμνη δίπλα από την πλατεία, πήραν θέση καραβάκια που συνδέουν την πόλη με το νησί.

Ο κ. Μπέγκας κατά την ομιλία τους προχώρησε σε μίνι – απολογισμό των πεπραγμένων της δημοτικής του θητείας, ενώ επιχείρησε να απαντήσει σε θέσεις και κριτική που διατυπώνεται από παρατάξεις της αντιπολίτευσης, χωρίς να παραλείψει να διατυπώσει αιχμές και προς υπηρεσίες και δομές της κεντρικές κυβέρνησης για «καθυστερήσεις και γραφειοκρατία».

Κάλυψε απόλυτα τους συνεργάτες του, ανέφερε ότι τα έργα που εκτελούνται δεν είναι προεκλογικά, ενώ αίθηση προκάλεσε και η φράση «Για ένα Δημαρχείο ανοιχτό. Για ένα Δήμαρχο φιλικό. Για ένα μέλλον χωρίς αυταρχισμούς και παντογνώστες».

 

Tags: