Τα παιδιά της Άρτας χαρίζουν παιχνίδια σε συνομηλίκους τους

Δημαρχείο ΆρταςΠρωτοβουλία συγκέντρωσης παιχνιδιών που θα διατεθούν σε παιδιά άπορων οικογενειών διοργανώνει το Επιμελητήριο Άρτας με τη στήριξη του τοπικού παραρτήματος του Ερυθρού Σταυρού.

Στόχος είναι τα φετινά Χριστούγεννα κάθε παιδί να λάβει το δικό του παιχνίδι.

Το Επιμελητήριο Άρτας, εκτός από τις τοπικές επιχειρήσεις που θεωρούμε αυτονόητο ότι θα ανταποκριθούν και θα συνεισφέρουν αναλόγως  στην προσπάθεια αυτή,  απευθύνεται και σε όλα τα παιδιά του νομού που είναι πρόθυμα να χαρίσουν δικά τους παιχνίδια τα οποία δεν χρησιμοποιούν πια αλλά  διατηρούν  σε καλή κατάσταση- σε συνομηλίκους τους, που οι γονείς τους δεν έχουν τη δυνατότητα να τους προσφέρουν  αυτή τη μικρή χαρά.

Τα παιχνίδια – βιβλία συγκεντρώνονται στο ισόγειο του Επιμελητηρίου Άρτας (Κ. Αιτωλού & Ν. Πριοβόλου) καθημερινά  από τις 10 έως τις 18 Δεκεμβρίου  8.00 π.μ. – 3.00 μ.μ. και 5.00 μ.μ.-8.00 μ.μ.

Κάθε παιδί μπορεί να παραδώσει το δικό του παιχνίδι αυτοπροσώπως. Επίσης, απευθυνόμαστε και στους εκπαιδευτικούς σχολείων και φροντιστηρίων της περιοχής μας ώστε να υιοθετήσουν αυτή  την πρωτοβουλία και να συμμετάσχουν ενεργά και αποτελεσματικά στη συγκέντρωση παιχνιδιών και μαζί με τα παιδιά ανά τάξη ή ανά σχολείο να τα παραδώσουν στο Επιμελητήριο.

Να ανακοινώσουμε, τέλος ότι το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου η καθιερωμένη μας πια Χριστουγεννιάτικη γιορτή-έκπληξη περιμένει όλα τα παιδιά της Άρτας στην αίθουσα του Επιμελητηρίου.Για τις λεπτομέρειες θα ενημερωθείτε τις επόμενες ημέρες.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2681028728.

 

Tags:

, , , , ,