Τα Ημισκούμπρια γίνονται είκοσι και το γιορτάζουν στα Ιωάννινα!

Οι θρυλικοί…ημίσκουμπρες στα Ιωάννινα με αφορμή την 20η τους επέτειο!

Πότε; Σάββατο 26 Μαρτίου 2016.
Που; Factory of Sound Ioannina (Παραλίμνιο Ψυχαγωγικό Πάρκο, Ακτή Μιαούλη, τηλέφωνο: 2651036436)

Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ.

Εισιτήρια προπωλούνται σε: Viva.gr//11876//Public//Seven Spots//Media Markt

Guests: S.M.A.

Τα ΗΜΙΣΚΟΥΜΠΡΙΑ συνεχίζουν την παράδοση των επετειακών συναυλιών, γιορτάζοντας την ολοκλήρωση της δεύτερης δεκαετίας, με δεύτερο σταθμό τα Ιωάννινα.

Το Σάββατο 26 Μαρτίου 2016, τα ΗΜΙΣΚΟΥΜΠΡΙΑ θα ανέβουν στη σκηνή του FACTORY OF SOUND IOANNINA, για μία και μοναδική συναυλία.

H IMIZ BIZ Entertainment διοργανώνει την μεγάλη, επετειακή εμφάνιση των ΗΜΙΖ, για πρώτη φορά στα Ιωάννινα, με αφορμή την συμπλήρωση 20 χρόνων συνεχούς παρουσίας του συγκροτήματος, στα μουσικά δρώμενα.

Καλούνται όλοι οι Hμίσκουμπρες, όλοι οι fans και όλοι οι λάτρεις της καλής μουσικής και της ποιοτικής σάτιρας, να δώσουν το παρών και να γιορτάσουμε μαζί την 20η επέτειο των Ημισκουμπρίων.

Και φέτος ο ετήσιος θεσμός, θα είναι άλλο ένα μεγάλο πάρτυ, με ρεπερτόριο από την πολυετή διαδρομή των Ημισκουμπρίων, ξεκινώντας από το 1996 μέχρι το 2016.

Για περαιτέρω πληροφορίες – διευκρινίσεις:
Γραφείο Τύπου Factory of Sound Ioannina
Αλέξανδρος Σαλαμές
Τηλέφωνο: 6970034210
Mail: [email protected]

Χορηγοί επικοινωνίας: Ioannina TV//Melody FM//NRG FM//Πρωτο Κανάλι//Ελευθέρια//Πρωινά Νέα//Epirus On Line//Ανεξάρτητος//Ηπειρωτικός Αγών//Giga FM//Δημοτικό Ραδιόφωνο Ιωαννίνων//4u Radio//Kiss FM// Prisma//Energy//Epirus Events//Εν Τεχνο//Sports ioannina//FB-Ioannina Concerts//Atpreveza.gr//Ioannina Bars//in culture

 

 

Tags:

, , , , , ,