Συζήτηση για τα Εμβόλια και τους Εμβολιασμούς – Από την «Ακαδημία για Γονείς»

Το Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών, ο Τομέας Υγείας του Παιδιού του Τμήματος Ιατρικής, του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων σε συνεργασία με τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας της Παιδιατρικής Κλινικής του ΕΚΠΑ σας καλούν στην 4η από τις οκτώ μηνιαίες δίωρες διαδραστικές συναντήσεις με τίτλο “Από το Α ως το Ω” – Μια Ακαδημία για Γονείς που θα διεξαχθεί την Τρίτη 17 Απριλίου 2018 και ώρα 6.00 μ.μ. στο Ξενοδοχείο Du Lac στα Ιωάννινα.

Ο κ. Δημήτριος Α. Καφετζής, Ομότιμος Καθηγητής Παιδιατρικής, Πανεπιστημίου Αθηνών θα συζητήσει με το ακροατήριο το θέμα: “Εμβόλια και Εμβολιασμοί”. Ο Εμβολιασμός είναι η πιο απλή και εφικτή μέθοδος προαγωγής της υγείας. Δεν έχει στόχο να προφυλάξει μόνο το άτομο που εμβολιάζεται, αλλά απώτερος στόχος είναι να προκληθεί η ευρύτερη δυνατή προστασία του πληθυσμού.

Στην τέταρτη συνάντηση ο ομιλητής θα αναφερθεί, μεταξύ άλλων, σε επίκαιρα θέματα και ερωτήματα όπως: Ποια εμβόλια πρέπει να γίνονται στα παιδιά και στους εφήβους; Πρέπει οι έγκυες να εμβολιάζονται; Τι γίνεται με την 3η ηλικία; Τι συμβαίνει με το αντιγριπικό εμβόλιο; Τι είναι το αντιεμβολιαστικό κίνημα;

Περισσότερες πληροφορίες: Ιστός: http://bit.ly/4-AKADHMIAgiaGONEIS – Τηλ.: 2651005794 / 5894

Η είσοδος είναι ελεύθερη και θα δοθούν πιστοποιητικά συμμετοχής.

 

Tags:

, ,