Συνεχίζονται οι εγγραφές στο Εσπερινό Λύκειο Ιωαννίνων

Το Εσπερινό Λύκειο Ιωαννίνων βρίσκεται στην καρδιά της πόλης των Ιωαννίνων στο ιστορικό κτίριο της Ακαδημίας. Στην οικονομική κρίση που διέρχεται η χώρα μας το Εσπερινό Λύκειο αποτελεί παράγοντα αναίρεσης των ακραίων αρνητικών συνεπειών, κοινωνικών και οικονομικών, του εκπαιδευτικού συστήματος, διότι προσφέρει τη δυνατότητα επαγγελματικής απασχόλησης και ταυτόχρονης φοίτησης στο Λύκειο και παράλληλα δίνει εναλλακτική ευκαιρία σε όσους αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το ημερήσιο σχολείο πριν ολοκληρώσουν τις σπουδές τους να συνεχίσουν και να πάρουν το απολυτήριο Λυκείου αλλά και να εισαχθούν με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους , αν το επιθυμούν, σε Α.Ε.Ι και Τ.Ε.Ι.

Το εσπερινό ωράριο του σχολείου (18:45 με 22:05) είναι ιδανικό για εκείνους που οι επαγγελματικές, προσωπικές ή οικογενειακές τους υποχρεώσεις δεν τους επιτρέπουν να φοιτήσουν σε πρωινό σχολείο.
Δικαίωμα εγγραφής έχουν όλοι οι πολίτες ανεξαρτήτως ηλικίας, εργαζόμενοι, αυτοαπασχολούμενοι ή άνεργοι αρκεί να έχουν απολυτήριο Γυμνασίου ή να έχουν τελειώσει το σχολείο 2ης ευκαιρίας. Οι τελειόφοιτοι Α’ τάξης ημερήσιου Λυκείου ή Α’ τάξης πρωινού ή εσπερινού ΕΠΑΛ και οι πτυχιούχοι ΤΕΣ,ΕΠΑΣ, ΤΕΕ Α και Β ΚΎΚΛΟΥ εγγράφονται απευθείας στη Γ’ τάξη του εσπερινού Λυκείου.

Πληροφορίες & Εγγραφές:

Πληροφορίες & Εγγραφές, καθημερινά απογευματινές ώρες από 19:00 έως 21:30 στο χώρο του σχολείου, στο κτίριο της Ακαδημίας 

Ιστοσελίδα: http://lyk-esp-ioann.ioa.sch.gr

Τηλ.2651049136

 

Tags: