Συνάντηση – Συνεργασία Παράταξης Τ. Καλογιάννη με Παράταξη Ελισάφ για το Δήμο Ιωαννιτών

Με μια προσεκτικά διατυπωμένη ανακοίνωση, η παράταξη «Ιωάννινα 2021» της Τατιάνας Καλογιάννη κάνει γνωστή τη συνάντηση που είχαν σήμερα «σε κεντρικό ξενοδοχείο» στελέχη της με επικεφαλής την ίδια, με τον εκλεγμένο δήμαρχο Ιωαννιτών κ. Μωυσή Ελισάφ και στελέχη της παράταξη του «Ιωάννινα Νέα Εποχή».

Η είδηση – προμήνυμα συνεργασίας ωστόσο των δύο παρατάξεων, προκύπτει από τη φράση της ανακοίνωσης «Η κ. Καλογιάννη διαβεβαίωσε τον νέο Δήμαρχο, ότι πρόθεσή της είναι να μην παρακωλύσει διαδικασίες που εξυπηρετούν την ομαλή διοίκηση του Δήμου, και κυρίως την καθημερινότητα των πολιτών.» η οποία ερμηνεύεται ως αρχική προσέγγιση συνεργασίας των δύο παρατάξεων στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ιωαννιτών.

Αν η συνεργασία αυτή θα υπάρχει κατά περίπτωση στο Δ.Σ ή αν θα λάβει και τη μορφή της συμμετοχής στελεχών της παράταξης καλογιάννη σε θέσεις άσκησης διοίκησης στη νέα δημοτική αρχή, θα φανεί στο επόμενο διάστημα. Σε κάθε περίπτωση όμως, προκύπτει ήδη καταρχήν προσέγγιση.

Η ανακοίνωση κλείνει με ευχαριστίες που απευθύνει η κ. Καλογιάννη για τη συνάντηση προς την παράταξη Ελισάφ και τον ίδιο τον νέο Δήμαρχο Ιωαννιτών.

 

Tags: