Συλλήψεις στην Ήπειρο το τελευταίο 24ωρο

Αρκετές συλλήψεις για μικροαδικήματα όπως ηχορρύπανση, μέθη αλλά και ναρκωτικά το τελευταίο 24ωρο στην Ήπειρο:Συνελήφθησαν, σήμερα (31-08-2019) μετά τα μεσάνυκτα στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηγουμενίτσας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, δύο ημεδαποί, ηλικίας 61 και 51 ετών, ως ιδιοκτήτης και ως προσωρινά υπεύθυνος αντίστοιχα, καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, για ηχορύπανση. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους ανωτέρω, καθώς όπως διαπιστώθηκε σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε με ειδική συσκευή ηχομέτρησης στα καταστήματά τους, λειτουργούσαν μουσική παραβιάζοντας τα ανώτατα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Συνελήφθη, σήμερα (31-08-2019) μετά τα μεσάνυχτα στην Περιφερειακή Οδό Άρτας, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Άρτας, ένας 35χρονος ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε με ηλεκτρονική συσκευή (αλκοολόμετρο), διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, υπό την επίδραση οινοπνεύματος.

Συνελήφθη, χθες (30-08-2019) το πρωί, σε χωριό του Δήμου Νικολάου Σκουφά Άρτας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 47χρονος ημεδαπός, διότι στο πλαίσιο αστυνομικής έρευνας διαπιστώθηκε να κατέχει ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (4,19) γραμμαρίων.

Συνελήφθη, χθες (30-08-2019) το απόγευμα στην Εθνική Οδό Αγρινίου – Άρτας στο ύψος Κομποτίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, μία 18χρονη αλλοδαπή, διότι στην κατοχή της βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους (3,44) γραμμαρίων.

Συνελήφθη, χθες (30-08-2019) αργά το απόγευμα στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ιωαννίνων, ένας 19χρονος αλλοδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (3,4) γραμμαρίων.

Συνελήφθη, χθες (30-08-2019) αργά το απόγευμα στην Πρέβεζα, από μικτό συνεργείο ελέγχων αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας, ένας 34χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

 

Tags: