Στις εκδηλώσεις για τη μνήμη Παύλου Μελά οι ΑΝ.ΕΛ.

Κλιμάκιο της Συντονιστικής Επιτροπής Ιωαννίνων των Ανεξαρτήτων Ελλήνων αποτελούμενο από το Συντονιστή Βαγγέλη Κουτσή, τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου Ελπινίκη Μπάρκα και Χρήστο Οικονόμου και το μέλος Σπύρο Καρκαμπούνα παρευρέθηκε την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου στις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής για τον Παύλο Μελά στον Παρακάλαμο του Δήμου Πωγωνίου, γενέτειρα του ήρωα Μακεδονομάχου.

Στεφάνι κατέθεσε εκπροσωπώντας το κίνημα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ο Σπύρος Καρκαμπούνας, ως απόγονος Μακεδονομάχων, ενώ χαιρετισμό απήυθυνε ο Βαγγέλης Κουτσής, στην εκδήλωση που ακολούθησε στο Πνευματικό Κέντρο Παρακαλάμου.

Στην εν λόγω εκδήλωση έδωσαν το παρόν ο Μητροπολίτης Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής καὶ Κονίτσης κ.κ. Ανδρέας, ο Δήμαρχος Πωγωνίου Κώστας Καψάλης, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης, ο Δρ. Ηρακλής Λέκκας, Πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Πολιτιστικού Συλλόγου Σικάγου,Δημοτικοί και Περιφερειακοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι των Στρατιωτικών και Αστυνομικών αρχών της περιοχής, μαθητές των σχολείων του Παρακαλάμου, σύλλογοι και φορείς και πλήθος κόσμου.

 

Tags: