Σήμερα τηλεοπτική πρεμιέρα για την «Ώρα της Ηπείρου» με την Έλενα Χριστοφορίδου

Η Epirus News συνεργάτης της εκπομπής για μία ακόμη χρονιά

Σήμερα Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου ανοίγει πανηγυρικά τον κύκλο των εκπομπών της τηλεοπτικής σεζόν 2019-2020 η δημοσιογράφος Έλενα Χριστοφορίδου με την εκπομπή «Η Ώρα της Ηπείρου» η οποία μεταδίδεται στη μεσημβρινή ζώνη του Epirus TV1, στις ώρες 15:00 – 17:00 καθημερινά.

Η εκπομπή που καθιερώθηκε στη συνείδηση των πολιτών όλης της βορειοδυτικής Ελλάδας για την προσήλωση της στην εγκυρότητα και η οποία είναι πάντα κοντά στον πολίτη, θα περιλαμβάνει όλες τις γνώριμες ένθετες στήλες που επιμελούνται έγκριτοι συνεργάτες της, με θέματα οικονομίας, πολιτικής, πρωτεγνούς τομέα, αθλητικά, σχόλια, τοπική επικαιρότητα, αλλά και κεντρική πολιτική, χωρίς να παραλείπονται φυσικά και οι συζητήσεις με καλεσμένους στο στούντιο.

Ιδιαίτερο βάρος στη φετεινή σεζόν θα δοθεί από την εκπομπή στην επικοινωνία με τους πολίτες, με τη χρήση όλων των σύγχρονων μέσων και ασφαλώς και του Διαδικτύου.

Η Epirus News συνεργάτης της εκπομπής

Συνεργάτης της εκπομπής θα είναι για μία ακόμη χρονιά και η Epirus News, σε θέματα που θα δείτε μετά την «πρεμιέρα» της ερχόμενης Δευτέρας 23/9 στις 15:00 …

Καλή τηλεοπτική χρονιά και συντονιστείτε!

 

Tags:

, , , ,