Στην Λαϊκή Αγορά για την προσφορά αγάπης η Κοινότητα Ιωαννίνων και ο Δήμαρχος

Φρούτα, λαχανικά, τρόφιμα και άλλα είδη συγκεντρώθηκαν στο πλαίσιο της «προσφοράς αγάπης» που οργάνωσε η Κοινότητα Ιωαννίνων σε συνεργασία με τους εμπόρους και τους παραγωγής της Λαϊκής Αγοράς Αγίας Μαρίνας για την ενίσχυση της Ιεράς Μονής Δουραχάνης.

Η προσφορά από τους ανθρώπους της Λαϊκής ήταν μεγάλη όπως επίσης σημαντική ήταν η ανταπόκριση κατοίκων της περιοχής.

Η Πρόεδρος της Κοινότητας Σοφία Καραπάνου με δηλώσεις που έκανε ευχαρίστησε όλους για την συμμετοχή στη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης και τόνισε ότι ανάλογες πρωτοβουλίες θα πραγματοποιηθούν και μετά τις γιορτές.

Στην Λαϊκή Αγορά βρέθηκε ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ ο οποίος συνεχάρη την Πρόεδρο και τα μέλη του Συμβουλίου της Κοινότητας Ιωαννίνων για την πρωτοβουλία τους. Παράλληλα ευχαρίστησε τους παραγωγούς για την στήριξη τέτοιων κινήσεων.

«Στην Ιερά Μονή Δουραχάνης πραγματοποιείται ένα σπουδαίο κοινωνικό έργο και έχει μεγάλη σημασία να βρισκόμαστε δίπλα στους ανθρώπους της» τόνισε ο Δήμαρχος.

Παράλληλα είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους παραγωγούς που δραστηριοποιούνται στην Λαϊκή Αγορά και με την διοίκησή τους για τα προβλήματα που υπάρχουν στον χώρο.

 

Tags: