Στην Α2 Εθνική και οι γυναίκες του ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΑΣ

Επιβεβαίωσαν τα προγνωστικά οι γυναίκες του ΓΑΣ κερδίζοντας τη ΓΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ με 3 – 0 σετ στον 1ο και καθοριστικό, όπως αποδείχτηκε, τελικό αφού έκαναν το 3-0 στις νίκες και με αυτό τον τρόπο κατέκτησαν αήττητες το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής και κέρδισαν το πολυπόθητο εισιτήριο για την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Η ομάδα του Μεσολογγίου μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να αιφνιδιάσει κάνοντας το 4 – 9 το σκορ. Η ομάδα του ΓΑΣ αντέδρασε γρήγορα βρήκε ρυθμό στο παιχνίδι της και κατάφερε να ισοφαρίσει το σκορ σε 16-16. Καλή οργάνωση παιχνιδιού έδωσαν αέρα τριών πόντων υπέρ του ΓΑΣ για να τελειώσει τελικά το 1ο σετ με 25 – 21.

Στο δεύτερο σετ η ομάδα μας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και έδειχνε έτοιμη να πανηγυρίσει τη κατάκτησή του αφού προηγήθηκε με 11 – 3 και 24 – 18. Η χαλαρότητα όμως έπαιξε αρνητικό ρόλο στην εξέλιξη του σετ καθώς οι γυναίκες της ΓΕΜ το εκμεταλλεύτηκαν και με διαρκή αντεπίθεση αλλά και καλή αμυντική λειτουργία  κατάφεραν να κάνουν το 24 – 24. Στο σημείο αυτό η ομάδα του ΓΑΣ φάνηκε πιο ψύχραιμη και πήρε τελικά και το 2ο σετ με 26 – 24.

Στο τρίτο σετ η γυναικεία ομάδα του ΓΑΣ ήταν πιο συγκεντρωμένη στο παιχνίδι της χωρίς βέβαια να αποφευχθούν κάποια ανιαρά λάθη και κατάφερε να πανηγυρίσει τη κατάκτηση του με 25 – 18 και ταυτόχρονα τη πολυπόθητη νίκη που την ανεβάζει στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Αξιοσημείωτο για άλλη μια φορά ήταν η παρουσία του κόσμου που κατέκλεισε το  κλειστό της Λιμνοπούλας. Στη συνέχεια ακολούθησε ένα μικρό πάρτι με τα παιδιά να ξεχύνονται στον αγωνιστικό χώρο να χορεύουν μαζί με τις αθλήτριες της ομάδας μας και να δημιουργούν μια πανηγυρική ατμόσφαιρα που θα μας μείνει αξέχαστη.

Ο ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΑΣ πριν την έναρξη του αγώνα έκανε τη παρακάτω ανακοίνωση σε όσους βρέθηκαν στο κλειστό της Λιμνοπούλας για να παρακολουθήσουν τον αγώνα:

«Ο ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΑΣ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει όλους όσους στάθηκαν στο πλευρό του νεοσύστατου συλλόγου μας τη χρονιά που πέρασε.

Αρχικά, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα παιδιά των ακαδημιών μας και τους γονείς τους, καθώς και τους αθλητές, τις αθλήτριες και τους προπονητές των ομάδων μας για το ζήλο, την αφοσίωση, την προσπάθεια, την υπομονή αλλά και την επιμονή που επέδειξαν στις προπονήσεις και στους αγώνες.

Επίσης, οφείλουμε πολλά ευχαριστώ στην ενθουσιώδη παρουσία του φίλαθλου κοινού, το οποίο διαρκώς μας εμψύχωνε και στήριζε τις προσπάθειές μας.

Τέλος, θα πρέπει να αναφερθούμε στην αμέριστη βοήθεια που μας παρείχαν οι χορηγοί μας έτσι ώστε να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε και να ξεπεράσουμε τις απαιτήσεις και τις δυσκολίες που παρουσιάστηκαν καθ΄όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Θερμές ευχαριστίες από καρδιάς σε όλες και σε όλους σας και ευελπιστούμε ότι και την επόμενη χρονιά με τις υψηλές απαιτήσεις της Α2 Εθνικής κατηγορίας θα βρίσκεστε δίπλα μας αρωγοί των προσπαθειών μας.»

Τα σετ: ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΑΣ – ΓΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ(3 – 0): 25 – 21, 26 – 24, 25 – 18

ΝΙΚΕΣ: ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΑΣ – ΓΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: 3 – 0

ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΑΣ (Ζαρκαλής, Τσιούπης, Λώλης): Παπάζογλου, Στεφάνου Στ.(λ), Λάγκα, Ασημακίδου, Κλούμπα, Χατζηγιαννάκου, Παππά-Ζώη, Τζαλαλή, Βαρτζιώτη, Χαρατζόγλου, Στεφάνου Σωτ., Βούλγαρη(λ).

ΓΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Λιάπης): Γαβρίνα, Πατσουράκη, Δερμιτζάκη, Μάνθου, Τζάνου, Γουβέλη, Θεοδωρακάκη, Γαβρίνα Ν., Ζιώγκα(λ), Μαγδαληνού, Λάζαρη, Παπανίκου

 

Tags:

, , , , , ,

Leave a Reply