Στην Α2 Εθνική κατηγορία οι άνδρες του «ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΑΣ» με το σπαθί τους

Επιβεβαίωσε τα προγνωστικά η ανδρική ομάδα του ΓΑΣ καθώς στάθηκε όρθια παρά τα προβλήματα που αντιμετώπιζε το τελευταίο καιρό κάνοντας το 3 – 0 στις νίκες απέναντι στην ομάδα του ΕΡΜΗ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ σε ένα παιχνίδι διαφήμιση για το βόλεϊ και σε ένα γήπεδο κατάμεστο από κόσμο.

Αν και η ομάδα του ΓΑΣ έπαιζε με λύση ανάγκης αφού ο ακραίος Χρήστος Σαντζαρίδης εκτέλεσε τα καθήκοντά του ως  πασαδόρος μπόρεσε με καλή αγωνιστική χημεία αλλά και πάθος να πάρει τη πολυπόθητη νίκη έστω και δύσκολα. Το παιχνίδι είχε  άγρια ομορφιά και κρίθηκε πραγματικά στις λεπτομέρειες με την ομάδα της Ηγουμενίτσας να κάνει ένα από τα καλύτερα φετινά της παιχνίδια.

Η ομάδα του ΓΑΣ ξεκίνησε καλά στο πρώτο σετ είχε καλή υποδοχή μπόρεσε να ανακόψει τις επιθετικές ενέργειες της ομάδας του ΕΡΜΗ και με καλές επιθετικές λύσεις πήρε το σετ εύκολα με 25 – 18.

Αυτό ήταν μόνο η αρχή. Η συνέχεια  έκρυβε πολλές συγκινήσεις. Η ομάδα της Ηγουμενίτσας βελτίωσε κατά πολύ την εικόνα της έβρισκε επιθετικές λύσεις και είχε καλή αμυντική λειτουργία. Το ίδιο όμως ίσχυε και για την ομάδα του ΓΑΣ. Έτσι παρακολουθήσαμε ένα παιχνίδι με αμείωτο ενδιαφέρον στα επόμενα 4 σετ από δύο ισοδύναμες ομάδες που ήθελαν και οι δύο τη νίκη με το σκορ να δείχνει και την εικόνα του παιχνιδιού. Έτσι το 2ο σετ πήγε στον ΕΡΜΗ με 22 – 25, το 3ο στον ΓΑΣ με 27 – 25, το 4ο στον ΕΡΜΗ με 25 – 22 και το 5ο στον ΓΑΣ με 15 – 13.

Οι φίλαθλοι έπαιξαν το δικό τους ρόλο στην τελική έκβαση του αγώνα αφού δεν σταμάτησαν λεπτό να υποστηρίζουν την ομάδα του ΓΑΣ αλλά και οι μικρές του 7ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ με τις χορευτικές τους ικανότητες έδωσαν άλλο χρώμα σε όλο το σκηνικό.

Ο ΓΑΣ έδειξε τελικά πιο ψύχραιμος και κατάφερε να πάρει μια νίκη ιστορικής σημασίας για το νεοσύστατο σύλλογο αφού η ανδρική ομάδα κατάφερε  να ολοκληρώσει αήττητη το πρωτάθλημα της Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ κατηγορίας και να πάρει ως πρωταθλήτρια ΕΣΠΕΔΕ  το εισιτήριο που οδηγεί στην Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.

Τα σετ: ΓΙΑΝΝΕΝΝΑ Α.Σ. – ΕΡΜΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ(3 – 2): 25 – 18, 22 – 25, 27 – 25, 22 – 25, 15 – 13

ΝΙΚΕΣ: ΓΙΑΝΝΕΝΝΑ Α.Σ. – ΕΡΜΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ: 3 – 0

ΓΙΑΝΝΕΝΝΑ Α.Σ.(Ζαρκαλής – Τσιούπης): Αποστόλου, Στουγιάννος, Μότσιος(λ), Παπανικολάου, Σαντζαρίδης, Λάμπρου, Μπαλτάς, Τζιάλλας.

ΕΡΜΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ: Μπούτρης, Βαμβέσος, Λάμπρου, Χρηστάρας, Νίκου Ν., Χεκίμογλου, Ογκουνλέγιε, Μαρτίνης, Νίκου Π., Μπάρμπας(λ), Μανέτας, Μπαλαμάτσιας.

 

Tags:

, , , , ,

Leave a Reply