Στα Σεισμοπλήκτα ο Δήμαρχος

Με τους κατοίκους των Σεισμοπλήκτων συναντήθηκε χθες το βράδυ ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας.

Ο Δήμαρχος Ιωαννίνων μαζί με υποψήφιους της παράταξης, επισκέφθηκε τα Σεισμόπληκτα, μίλησε με τους κατοίκους και συναντήθηκε με νέους της γειτονιάς, αλλά και με την πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου και τους Προέδρους της Αδελφότητας και της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας του Βελισσαρίου.

Σ’ αυτή την επίσκεψη στα Σεισμόπληκτα συναντήθηκε με τοπικούς παράγοντες της άρσης Βαρών και τον Πύρρο Δήμα που βρίσκεται στα Γιάννενα εν’ όψη του πανελλήνιου πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στην περιοχή μας.

Στις περιοχές Σεισμοπλήκτων και Κάτω Νεοχωρόπουλο, είτε ολοκληρώθηκαν είτε ξεκινούν σημαντικές παρεμβάσεις από την πλευρά του Δήμου. Έγινε η διαμόρφωση, ο φωτισμός και η τοποθέτηση αστικού εξοπλισμού της πλατείας Απελευθέρωσης που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Λεωφόρος Δωδώνης και Νιάρχου και καλύπτει επιφάνεια τριών στρεμμάτων (προϋπολογισμός 150.000 ευρώ) και ταυτόχρονα στην περιοχή ολοκληρώθηκαν δύο παιδικές χαρές και ξεκινάει η ανακατασκευή του γηπέδου μπάσκετ

Το πιο σημαντικό για τη συγκεκριμένη περιοχή είναι ότι εξελίσσονται πλέον δύο εργολαβίες (υπογράφτηκαν πρόσφατα οι δύο συμβάσεις με τους αναδόχους) για την υλοποίηση κυρίως έργων οδοποιίας. Όπως τόνισε ο Θ. Μπέγκας «είναι έργα με κοινωνικό πρόσημο που θα αλλάξουνε την καθημερινότητα των κατοίκων της περιοχής, γιατί παρεμβαίνουμε σε «ξεχασμένες περιοχές» με δρόμους που εδώ και πολλά χρόνια είναι οι περισσότεροι σχεδόν αδιάβατοι».

 

Tags: