Στα Μάρμαρα και στα Καρδαμήτσια ο Δήμαρχος Ιωαννιτών

Συναντήσεις με τους κατοίκους στα Καρδαμίτσια και τα Μάρμαρα είχε την Τετάρτη το απόγευμα ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας και υποψήφιοι της παράταξης “ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ – ΝΕΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ” , συνεχίζοντας τις καθημερινές επαφές με τους πολίτες.

Όπως είναι γνωστό τα Καρδαμίτσια είναι μια περιοχή όπου η έντονη ανοικοδόμηση δεν συνοδεύτηκε με τις αναγκαίες δημόσιες υποδομές και όπως τόνισε ο Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος, «στην παρούσα θητεία μας ξεκινήσαμε την προσπάθεια να καλύψουμε την απουσία του Δήμου όλα τα προηγούμενα χρόνια».

Έτσι υλοποιήθηκε και συνεχίζεται με νέες εργολαβίες ένα στοχευμένο έργο παρεμβάσεων κυρίως οδοποιίας. Το πιο ουσιαστικό, όμως, για την περιοχή των Καρδαμιτσίων είναι η κατασκευή των δικτύων αποχέτευσης (ομβρίων και ακαθάρτων) που περιλαμβάνεται στο μεγάλο επενδυτικό πρόγραμμα της ΔΕΥΑΙ προϋπολογισμού πάνω από 50 εκατ. ευρώ, όπως υποστήριξε ο Θωμάς Μπέγκας.

Ο Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος και οι «υποψήφιοι της Ενότητας Πολιτών –Νέα Γιάννενα», συναντήθηκαν και με τους κατοίκους των Μαρμάρων και συζήτησαν για τις παρεμβάσεις που έχουν υλοποιηθεί στην περιοχή αλλά και για δύο έργα που ξεκινούν το αμέσως επόμενο διάστημα και αφορούν ανακατασκευή δρόμων και την αναβάθμιση της κεντρικής πλατείας.

 

Tags: