Στα Γιάννενα ο Νίκος Γιαννής για τις γιορτές του Πάσχα

Στα Γιάννενα βρίσκεται για μικρή ανάπαυλα από την έντονη και απαιτητική προεκλογική δραστηριότητα βρίσκεται ο Νίκος Γιαννής, ηπειρώτης από το Ζαγόρι, υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τη Ν.Δ. – Ε.Λ.Κ. Με ανάρτηση του στο Facebook με τίτλο «Στα πάτρια εδάφη ξανά» κοινοποιεί τις σκέψεις του για τη συνεργασία Ευρωπαϊκών Φορέων και Τοπικής Αυτοδιοίκησης:

«Μεγάλη ημέρα στα Γιάννενα με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Α. Καχριμάνη, τον Μητροπολίτη Ιωαννίνων Μάξιμο, με την αντιπεριφερειάρχη και υποψήφια δήμαρχο Ιωαννίνων Τατιάνα Καλογιάννη και αρκετές ακόμη ενδιαφέρουσες συναντήσεις.

Είναι ισχυρή μου πεποίθηση ότι η αυτοδιοίκηση πρέπει να συνεργάζεται άμεσα με τους Ευρωπαϊκούς φορείς. Οι επισκέψεις μου στην περιφέρεια έχουν ακριβώς αυτό το σκοπό. Να δημιουργώ πλαίσια επικοινωνίας και συνεργασίας με την αυτοδιοίκηση ώστε να είμαι χρήσιμος στο Ευρωκοινοβούλιο από την πρώτη μέρα.»

Ο Νίκος Γιαννής περιοδεύει διαρκώς, προκειμένου να κάνει τους πολίτες κοινωνούς του οράματος του «Ανανέωση με Εμπειρία» για την Ευρώπη.

 

Tags: