Στα Γιάννενα και την Άρτα την Πέμπτη ο Αλέξης Τσίπρας

Με την επιστροφή του από τη Θεσσαλονίκη, ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να βρεθεί σήμερα στο γραφείο του για να ξεκινήσει η προετοιμασία για τη συμμετοχή του στο ντιμπέιτ με τους πολιτικούς αρχηγούς. Προς το τέλος της εβδομάδας δε, θα ξεκινήσει εκ νέου τις περιοδείες του, με πρώτο «σταθμό» τα Γιάννενα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του epirusgate, ο Αλέξης Τσίπρας, θα φθάσει στα Γιάννενα με την πρωινή πτήση Α3 160 της Aegean και αμέσως θα μεταβεί στην Άρτα οδικώς, όπου θα έχει συναντήσεις με εκπρόσωπους παραγωγικών φορέων της περιοχής, το απόγευμα θα επιστρέψει στα Γιάννενα και θα μιλήσει στην κεντρική πολίτικη εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, στην πρωτεύουσα της Ηπείρου.

Μετά από πρόταση του πρώην δημάρχου Φίλιππα Φίλιου, η ομιλία είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στην πλατεία δημαρχείου, όμως οι άσχημες καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν στην περιοχή, ανάγκασαν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, να στραφούν στην λύση της ομιλίας σε έναν κλειστό χώρο. Έτσι,η εκδήλωση είναι πιθανό να πραγματοποιηθεί στο κλειστό της λιμνοπούλας ή στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου. Το βράδυ της Πέμπτης, ο Πρωθυπουργός θα αναχωρήσει για την Αθήνα, με την πτήση Α3 167 της Aegean.

Πηγή: epirusgate

 

Tags:

, , , , , , ,

Leave a Reply