ΣΟΚ: Ηλικιωμένος πυροβόλησε και σκότωσε υπάλληλο σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας!

ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο Epirus NewsΈνα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε σήμερα στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας, στην Πελοπόννησο. Ηλικιωμένος άνδρας λογομάχησε και διαπληκτίστηκε για άγνωστο λόγο με 39χρονο υπάλληλο καταστήματος κινητής τηλεφωνίας και ενώ αρχικά αποχώρησε, μετά από λίγο επέστρεψε οπλισμένος και πυροβόλησε τον άτυχο 39χρονο.

Ο άτυχος υπάλληλος μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο όπου λίγο αργότερα κατέληξε.

Η ανακοίνωση της επιχείρησης:

«Η ΓΕΡΜΑΝΟΣ επιβεβαιώνει ότι σήμερα, γύρω στις 12:00, ένοπλος άνδρας μπήκε στο κατάστημα της Κυπαρισσίας, εν ώρα λειτουργίας, και πυροβόλησε τον ιδιοκτήτη του. Ο συνεργάτης μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, όπου και κατέληξε. Οι υπόλοιποι εργαζόμενοι στο κατάστημα, αν και υπέστησαν σοκ, είναι καλά στην υγεία τους.

Τα αίτια του τραγικού αυτού περιστατικού διερευνώνται από τις Αρχές.

Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για την απώλεια του συνανθρώπου και συνεργάτη μας, και είμαστε δίπλα στην οικογένεια και τους συναδέλφους του για ό,τι χρειαστούν.»

Η Ομοσπονδία Εργαζομένων ΟΤΕ  εκφράζει με ανακοίνωση της οδύνη για το θλιβερό συμβάν που έλαβε χώρα σε κατάστημα του δικτύου. Η Ομοσπονδία σημειώνει: «πρόκειται για μια τραγική απώλεια, που δείχνει πόσο εκτεθειμένοι είναι οι άνθρωποι της πρώτης γραμμής και πόσο πρέπει να επιστήσουμε την προσοχή μας στην προστασία τους» στην ανακοίνωση της.

 

Tags:

, , ,