Σκληρή «επίθεση» Μητσοτάκη στην Κυβέρνηση από την Ήπειρο

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο της περιοδείας του σε Άρτα και Πρέβεζα συνομίλησε με πολίτες και εμπόρους, παραγωγούς και καταναλωτές, στελέχη της αυτοδιοίκησης και μέλη της επιχειρηματικής κοινότητας.

Μιλώντας για την οικονομία χαρακτήρισε πολιτικό ρίσκο την περαιτέρω παραμονή των κ. Τσίπρα και Καμένου στην Κυβέρνηση, τονίζοντας ότι η χώρα χρειάζεται πολιτική αλλαγή προκειμένου να θωρακιστεί έναντι παράπλευρων απωλειών όπως η δραματική υποτίμηση των τραπεζών.

Είπε ότι η Ν.Δ. θα καταψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών και αν ανατραπεί ως Κυβέρνηση θα ξεκινήσει τη διαπραγμάτευση από μηδενική βάση. Τέλος, τάχθηκε κατά των αλλαγών στις σχέσεις Κράτους – Εκκλησίας και κατηγόρησε την Κυβέρνηση για ιδεοληψία, ανικανότητα και αδιαφάνεια στο προσφυγικό. Το απόγευμα ο κ. Μητσοτάκης περιόδευσε στην Πρέβεζα και το βράδυ μίλησε σε κομματική εκδήλωση.

«Επενδύουν στην καταστροφή» απαντά η κυβέρνηση

«Ο κ. Μητσοτάκης και οι συνοδοιπόροι του δεν βάζουν μυαλό. Για μία ακόμη φορά επενδύουν στα σενάρια καταστροφής για να στηρίξουν την πολιτική ή θεσμική τους ύπαρξη», σχολίασε το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού τα όσα ακούστηκαν από τον πρόεδρο της ΝΔ στην Ήπειρο.

πηγή: ert.gr

 

Tags: