ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας: Αλλαγή διοίκησης στο Γενικό Νοσοκομείο (Γ.Ν.) Πρέβεζας

ΣΥΡΙΖΑΑφού ολοκληρώθηκε η αξιολόγηση των διοικητών των νοσοκομείων της χώρας μας από την πενταμελή Επιτροπή του Υπουργείου Υγείας – ανοιχτή και διαφανής διαδικασία, για πρώτη φορά η Επιτροπή δεν ήταν κυβερνητικά ελεγχόμενη – δημοσιεύτηκε χθες, 28 Δεκεμβρίου, προκήρυξη για την κάλυψη της θέσης του διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου (Γ.Ν.) Πρέβεζας με ανοιχτή πρόσκληση.

Πρόκειται για μια διαδικασία, η οποία συνάδει με τις προεκλογικές δεσμεύσεις μας για διαφάνεια και αξιοκρατία στη δημόσια διοίκηση, στοχεύοντας στην πληρέστερη κάλυψη των αναγκών της κοινωνίας και όχι στη νομή της εξουσίας βάσει πελατειακών σχέσεων που παρελθόντος.

Αναφορικά με τον διορισμό στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας στην προσωρινή διοίκηση του Γ.Ν. Πρέβεζας, τονίζουμε ότι η θητεία τους λήγει στις 11 Φεβρουαρίου 2016, καθώς διανύουμε μια μεταβατική περίοδο στο τομέα της Υγείας, προκειμένου να αναβαθμίσουμε τη δημόσια περίθαλψη.

Η αλλαγή διοίκησης στο Γ.Ν. Πρέβεζας με αξιοκρατικά κριτήρια , η αύξηση των δαπανών για την Υγεία μέσω του ψηφισθέντος προϋπολογισμού του 2016 στη Βουλή και οι επικείμενες προσλήψεις, θα βελτιώσουν αισθητά τις παρεχόμενες υπηρεσίας υγείας, μέσα στο 2016, προς όλους τους συμπολίτες μας.

 

Tags:

, , , , ,