Συνάντηση του Δημάρχου με το Δ.Σ. του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Ιωαννίνων

Συνάντηση με το Δ.Σ. του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Ιωαννίνων, είχε ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας. Ο πρόεδρος, Φρίξος Τριάντης και τα μέλη του Δ.Σ. του Ομίλου, συζήτησαν με το Δήμαρχο τρόπους για την ενεργό στήριξη του Δήμου στις εθελοντικές και ανιδιοτελείς προσπάθειες που καταβάλει ο όμιλος, ώστε να υπάρξει ιστιοπλοϊκή «ζωντάνια» στην Παμβώτιδα.

«Η λίμνη μας είναι κατάλληλη για ψυχαγωγικές και αθλητικές δραστηριότητες και ιδιαίτερα για ιστιοπλοϊκές», τόνισαν τα μέλη του Ιστιοπλοϊκού ομίλου, που ήδη σχεδιάζουν για την προσεχή άνοιξη ιστιοπλοϊκούς αγώνες στην Παμβώτιδα.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος Ιωαννιτών είναι πάντα αρωγός στις προσπάθειες που καταβάλουν εθελοντικά και αθλητικά σωματεία για να προβάλουν την πόλη και το μεγάλο της φυσικό πλεονέκτημα, τη λίμνη.

Όπως τονίστηκε στη συνάντηση, κοινός στόχος και των δύο πλευρών είναι να έρθουν οι πολίτες των Ιωαννίνων πιο κοντά στη λίμνη άλλα και να υπάρχουν αθλητικές δράσεις, όπως οι ιστιοπλοϊκές, που προσελκύουν επισκέπτες στην περιοχή μας.

 

Tags:

, , , ,

Leave a Reply