Συνάντηση Δημάρχου Ζηρού με την υφυπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Ρ. Αντωνοπούλου

Με την υφυπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης κα Αντωνοπούλου συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Καλαντζής. Κατά την συνάντηση ο Δήμαρχος Ζηρού έθεσε επιτακτικά την ανάγκη για ένταξη του Δήμου στο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας.

Τον Δήμο Ζηρού επισκέφτηκε χθες, Κυριακή 10 Απριλίου, η Αναπληρώτρια Υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κα Ράνια Αντωνοπούλου, όπου είχε συνάντηση στο Δημαρχείο στη Φιλιππιάδα με τον Δήμαρχο κ. Καλαντζή Νικόλαο.

Ο κ. Καλαντζής ενημέρωσε την υφυπουργό για τα αυξημένα όσο και οξυμένα ζητήματα που απασχολούν τον Δήμο και τους συνδημότες και ζήτησε την συνδρομή της στην προσπάθεια επίλυσής τους, ενώ έθεσε επιτακτικά την ανάγκη ένταξης του Δήμου στο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας.

Η υφυπουργός διαβεβαίωσε ότι θα υπάρξει στήριξη του Δήμου και ένταξη στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, για το οποίο ο Δήμαρχος Ζηρού ζήτησε οι προσλήψεις που θα γίνουν, να έχουν στα βασικά κριτήρια την εντοπιότητα. Μεταξύ των άλλων ο κ. Καλαντζής υπογράμμισε στην υφυπουργό την ανάγκη στήριξης των ιδιωτικών επιχειρήσεων του Δήμου, ενώ ειδική αναφορά έγινε σε θέματα λειτουργίας του Κέντρου Προσωρινής Φιλοξενίας Προσφύγων στη Φιλιππιάδα.

Μετά την συνάντηση στο Δημαρχείο της Φιλιππιάδας η κα Αντωνοπούλου επισκέφτηκε το Κέντρο προσωρινής Φιλοξενίας Προσφύγων και όπως ανέφερε, τις επόμενες ημέρες θα προχωρήσει η πρόσληψη 40 ατόμων για την υποστήριξη της συγκεκριμένης δομής.

Εκτός του Δημάρχου Ζηρού κ. Καλαντζή, στη συνάντηση με την υφυπουργό παραβρέθηκαν ο Βουλευτής Ν. Πρέβεζας κ. Μπάρκας Κων/νος και ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Μπαΐλης Χρήστος.

 

Tags:

, , , , ,