Σύλλογος “Το Κάστρο”: Ανακοίνωση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή

Ιωάννινα, λίμνη & νησίΟ Σύλλογός μας έχει επισημάνει επανειλημμένα τα προβλήματα που κάθε τέτοια εποχή είναι ιδιαίτερα οξυμένα στον οικισμό του κάστρου.

Πρώτο και πολύ επικίνδυνο είναι η παράνομη στάθμευση αυτοκινήτων εντός και κοντά στις εισόδους του έτσι που δυσκολεύουν το περπάτημα και την κυκλοφορία κατοίκων και επισκεπτών αλλά και οχημάτων ανάγκης όπως τα ασθενοφόρα και τα πυροσβεστικά. Κάνουμε έκκληση σε όλους τους αρμόδιους αλλά και στους κατοίκους και επισκέπτες της πόλης μας να κάνουμε ότι οφείλει και μπορεί ο καθένας μας για να λύσουμε αυτό το πρόβλημα πριν θρηνήσουμε θύματα.

Το δεύτερο είναι η ηχορύπανση από διερχόμενους, καταστήματα εντός και εκτός του οικισμού και από το θεατράκι της σκάλας. Καλούμε τους επισκέπτες, τους ιδιοκτήτες καταστημάτων και κυρίως τη Δημοτική αρχή να κατανοήσουν τις ιδιαιτερότητες του οικισμού και ο καθένας να πράξει τα δέοντα.

Εκτός των άλλων προβλημάτων που έχουμε καταθέσει και πρόσφατα στο Δήμαρχο και τους συνεργάτες του, ένα κατεπείγον είναι και η κατά προτεραιότητα ασφαλτόστρωση των σκαμμένων δρόμων και η αποκατάσταση των γκαλντεριμιών του οικισμού.

Για το ΔΣ του Συλλόγου:
Ο πρόεδρος,
Κ. Μπασιούκας

 

Tags:

, , , ,

Leave a Reply