«Συλλέκτης χρόνου», η νέα ποιητική συλλογή του Μίλτου Γήτα

Πέντε χρόνια μετά την τελευταία του ποιητική συλλογή ο Γιαννιώτης δημοσιογράφος και ποιητής Μίλτος Γήτας κυκλοφορεί από την Κάπα Εκδοτική τη νέα του ποιητική συλλογή με τίτλο «Συλλέκτης χρόνου». Πρόκειται για 21 καινούργια ποιήματα που έχουν σαν κύρια θεματολογία τον χρόνο που κυλάει, την ανθρώπινη ύπαρξη, τον έρωτα και το θάνατο στη σύγχρονη Ελλάδα.

Επηρεασμένος από προσωπικά βιώματα αλλά και από όσα συμβαίνουν γύρω του αυτά τα τελευταία χρόνια ο ποιητής Μίλτος Γήτας προσπαθεί να ξορκίσει «το κακό» από γύρω του με στίχους που συνθέτουν μια ολοκληρωμένη ποιητική πρόταση για φέτος το καλοκαίρι.

Η πρώτη επίσημη παρουσία της ποιητικής συλλογής θα πραγματοποιηθεί στα Ιωάννινα τις 24 Ιουνίου 2016 στις 20:15 στον Πολιτιστικό Χώρο «Δημήτριος Χατζής» (Παλαιά Σφαγεία).

Για το βιβλίο θα μιλήσουν η Πηνελόπη Μαρνέλη, Δικηγόρος – Ποιήτρια και η Γιώτα Φλώρου, Εκπαιδευτικός – Ραδιοφωνική Παραγωγός. Την εκδήλωση θα συντονίσει η Κατερίνα Τσολίγκα.

Ποιήματα θα απαγγείλουν οι ηθοποιοί του θεάτρου «Έκφραση», Λένα Σοκορέλη και Χρήστος Χαβάς ενώ θα υποστηριχθούν από διερμηνεία στην Ελληνική νοηματική από την Ευγενία – Ευαγγελία Χατζάκη.

Χορηγός της εκδήλωσης θα είναι τα Ι.Ι.Ε.Κ ΔΕΛΤΑ Ιωαννίνων

 

Tags:

, , ,