Σε κατάμεστη αίθουσα η συγκέντρωση Γεννηματά στα Γιάννενα (video)

Σε κατάμεστη από κόσμο αίθουσα πραγματοποίησε το απόγευμα της Πέμπτης ομιλία η πρόεδρος του κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά. Η κ. Γεννηματά χειροκροτήθηκε παρατεταμένα μπαίνοντας στην αίθουσα, ενώ το όλο κλίμα στη συγκέντρωση θύμιζε άλλες εποχές.

Η είσοδος στην αίθουσα (video)

Η ομιλία της κ. Γεννηματά πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της κεντρικής προεκλογικής εκδήλωσης της πρειφερειακής παράταξης «Ήπειρος Ολον» του Δ. Δημητρίου, ο οποίος σε πανηγυρικό κλίμα παρουσίασε επίσημα τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της παράταξης του.

Το διακύβευμα των εκλογών

Η κ. Γεννηματά παρουσίασε την άποψη της για το διακύβευμα των εκλογών και τοποθετήθηκε κατά του διπόλου ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ, Μητσοτάκη – Τσίπρα:

«Να βάλουμε τέλος στη βία, το φασισμό, τον λαϊκισμό. Αυτό δεν μπορεί να γίνει με τις πολιτικές του Ευρωπαϊκού Λαϊκού κόμματος. Όποιος ψηφίζει Μητσοτάκη λέει ναι στον Βέμπερ στη διαρκή λιτότητα που δίνει χώρο στην ακροδεξιά. Για να εξηγούμαστε.

Όποιος ψηφίζει Τσίπρα εμπιστεύεται για το μέλλον της Ευρώπης, τον κ. Κούε και την κ. Τόμιτς, την χαοτική ευρωπαϊκή αριστερά στην οποία ανήκει ο κ. Τσίπρας, όχι τους σοσιαλιστές. Για να ξέρουμε τι λέμε.

Κάθε Ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής, δίνει την δυνατότητα στους Ευρωπαίους Σοσιαλιστές να χτίσουν μια πιο δίκαιη, Δημοκρατική Ευρώπη. Με τον Φρανς Τίμμερμανς στην ηγεσία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Γι αυτή την μεγάλη αλλαγή, καλούμαστε να δώσουμε την μάχη στις 26 Μαΐου», ανέφερε μεταξύ άλλων.

“Όχι άλλο δεξιά το τιμόνι”

«Η Νέα Δημοκρατία δεν είναι η λύση για το αύριο. Η πολιτική της οδηγεί στα ίδια αδιέξοδα. Ο Τσίπρας φεύγει, Όχι άλλο δεξιά το τιμόνι για τη χώρα. Η χώρα χρειάζεται πολιτική ανατροπή και προοδευτική αλλαγή. Δεν είναι λύση η επιστροφή της δεξιάς. Μια λύση υπάρχει για αυτούς που θέλουν να τελειώσουν με τον κ Τσίπρα. Να ψηφίσουν Κίνημα Αλλαγής» προέτρεψε η κ. Γεννηματά με τη χαρακτηριστική φράση “Όχι άλλο δεξιά το τιμόνι”.

Επίσης, αναφέρθηκε στο σχέδιο “Ελλάδα” του κόμματος της για τη νέα εποχή ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε για τα θέματα του αγροτο-κτηνοτροφικού κόσμου.

πηγή φωτο, video: npress.gr

 

Tags:

,