Σε χωριά της Λάκκας Σουλίου η Μ. Ζήκου – Παρευρέθηκε σε εκδήλωση μνήμης

Την πρώτη προεκλογική της περιοδεία, ενόψει των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών της 7ης Ιουλίου, πραγματοποίησε, με μεγάλη επιτυχία από πλευράς θετικού κλίματος και υποδοχής, η υποψήφια βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής στον νομό Ιωαννίνων Μαργαρίτα Ζήκου, στη Βρυτζάχα, όπου έλαβε χώρα η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση μνήμης και τιμής για τη μάχη των Σουλιωτών στην περιοχή.

Η μάχη της Βρυτζάχας αποτέλεσε μία από τις κρισιμότερες μάχες των Σουλιωτών ενάντια στα στρατεύματα του Αλή Πασά. Η υποψήφια βουλευτής του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ επισκέφθηκε, επίσης, την Τύρια Ιωαννίνων, το Ζωτικό – από όπου κατάγεται και η ίδια – και άλλα χωριά της Λάκκας Σουλίου με την ευκαιρία, στο πλαίσιο της επικοινωνίας της με τους κατοίκους των απομακρυσμένων περιοχών του νομού.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν πολλοί αυτοδιοικητικοί οι οποίοι τόνισαν την μεγάλη ιστορική σημασία του δραματικού συμβάντος, στάθηκαν και επεσήμαναν τους συμβολισμούς του και την αξία της εθνικής ενότητας και ομοψυχίας, ενώ ευχαρίστησαν την κ. Ζήκου για την παρουσία της στην εκδήλωση.

Θα ακολουθήσουν περιοδείες σε διάφορες περιοχές του νομού στο αμέσως προσεχές διάστημα, από πλευράς της υποψηφίας βουλευτή του ΚΙΝΑΛ κας Ζήκου Μαργαρίτας.

 

Tags: