Σχόλιο epirusgate: “Με το μπάχαλο της κεντροδεξιάς στο δήμο καθημερινά κερδίζει έδαφος η παράταξη του Άρη Μπαρτζώκα”

Σε σημείο αναφοράς για τους πολίτες που προέρχονται από τον κεντροδεξιό χώρο έχει αναδειχθεί το τελευταίο διάστημα η παράταξη «Γιάννενα Τώρα» του Άρη Μπαρτζώκα. Από τη μία, σημαντικό ρόλο παίζει η σημαντική δημοτική δράση της ίδιας της παράταξης που έχει επιδοθεί σε ένα μαραθώνιο διαβουλεύσεων στην πόλη και τα χωριά ενόψει των δημοτικών εκλογών του προσεχούς Μαΐου.

Όμως από την άλλη, η παράταξη Μπαρτζώκα κερδίζει έδαφος και από το μπάχαλο που επικρατεί στο χώρο της κεντροδεξιάς στο δήμο Ιωαννιτών. Με την παράταξη του Νίκου Γκόντα πολιτικά εξαφανισμένη, τη δημοτική ομάδα του Παντελή Κολόκα απούσα από τα δημοτικά πράγματα και τα κεντρικά της Ν.Δ. να πιέζουν διαρκώς για στήριξη της υποψηφιότητας του Μωυσή Ελισάφ, η παράταξη «Γιάννενα Τώρα» φαντάζει ως η μόνη βιώσιμη δημοτική λύση για κάθε καλόπιστο νεοδημοκράτη.

Πολλοί είναι αυτοί από την παράταξη Μπαρτζώκα που βιάζονται να κάνουν όνειρα ακόμη και για το δεύτερο γύρο των εκλογών. Το σίγουρο όμως είναι ότι με την εφαρμογή της απλής αναλογικής η παράταξη του Άρη Μπαρτζώκα θα είναι ο μεγάλος ρυθμιστής των δημοτικών εξελίξεων.

πηγή: epirusgate.blogspot.com

 

Tags: