Για rafting στο Ζαγόρι ο Κ. Καραμανλής

Κατά τη διάρκεια των ολιγοήμερων διακοπών του στην Ήπειρο, ο πρώην πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής μεταξύ των άλλων δραστηριοτήτων του απόλαυσε το rafting στα νερά του ποταμού Βοϊδομάτη.

Σύμφωνα με πληροφόρηση του γραφείου Zagori Outdoor Activities το οποίο ανάρτησε και τις σχετικές φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο πρώην πρωθυπουργός επέλεξε τη διαδρομή των 5 χλμ, μέσα από ένα καταπράσινο τοπίο της αγνής Ηπειρώτικης φύσης όπου η βλάστηση φτάνει στα νερά του ποταμού.

Ο πρώην πρωθυπουργός δεν παρέλειψε να απολαύσει και το μπάνιο του στα κρυστάλινα νερά του Βοϊδομάτη, ενώ δεν αρνήθηκε να βγάλει και φωτογραφίες selfie με τους συντελεστές του γραφείου δραστηριοτήτων που τον συνόδευσαν.

Τον Κώστα Καραμανλή συνόδευε και ο Λευτέρης Ζαγορίτης, πρώην γραμματέας της ΝΔ, ο οποίος ανήκει στο στενό κύκλο του πρώην πρωθυπουργού και ο οποίος έχει την καταγωγή του από την περιοχή.

Την περασμένη Κυριακή το μεσημέρι, τον πρώην πρωθυπουργό είχε συναντήσει ο νυν και εκ νέου εκλεγμένος Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλ. Καχριμάνης, σύμφωνα με ενημέρωση που ανήρτησε ο ίδιος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexandros Kachrimanis (@alekoskachrimanis) στις

 

Tags: