Η “πίτα” του ΠΕΑΚΙ έβγαλε ειδήσεις (φωτο)

Βράβευση αθλητών αγωνίσματος “Σπαρταθλον”

Στην αποψινή κοπή της βασιλόπιτας του ΠΕΑΚΙ στο ξενοδοχείο Epirus Palace, παρέστη μεταξύ άλλων ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γ. Αυγενάκης, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου, Δήμαρχοι και δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, όπως και σύσσωμη η διοίκηση του ΠΕΑΚΙ. Παρέστησαν επίσης πρόεδροι συλλόγων, σωματείων, συλλογικοτητων και άλλων φορέων.

 

Η είδηση ωστόσο δεν άργησε να έρθει: Όπως επιβεβαιώθηκε από τον Υφυπουργό κ. Αυγενάκη, σύντομα, με συντονισμένες ενέργειες Περιφέρειας και ΠΕΑΚΙ πρόκειται να ιδρυθεί προπονητικό κέντρο στην περιοχή του Κάτω Νεωχοροπούλου, σε πρώην αποθήκη τράπεζας η οποία δεν βρίσκεται πλέον σε χρήση, ικανοποιώντας ένα πάγιο αίτημα της περιοχής αυτής.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης, ο κ. Αυγενάκης περιηγήθηκε και ξεναγήθηκε στο Πανηπειρωτικό Αθλητικό Κέντρο, και συνομίλησε με παράγοντες της διοίκησης του ΠΕΑΚΙ για τρέχοντα θέματα.

Επιπλέον, επιβεβαιώθηκε εκ νέου ότι οι διαδικασίες για την απόκτηση κλειστού γυμναστηρίου από την πόλη των Ιωαννίνων είναι σε πλήρη ισχύ και θα υπάρξουν αποτελέσματα στο ορατό μέλλον…

Το φλουρί «έπεσε» σε μέλος του συλλόγου «Πήγασος».

Στο περιθώριο της εκδήλωσης τιμήθκαν αθλητές του αγωνίσματος «Σπάρταθλον».

 

Tags: